Μανώλης Σφακιανάκης: «Οι Υδροχόοι ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας» – Τι απαντά για την διαγραφή του

Ούτε βήμα πίσω δεν κάνει ο Μανώλης Σφακιανάκης από τη χθεσινή του δήλωση, που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων και οδήγησε στη διαγραφή του από τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά», με απόφαση, μάλιστα, του ίδιου του Περιφερειάρχη, Νίκου Χαρδαλιά.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς διέγραψε τον Μανώλη Σφακιανάκη – Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

«Μόλις δέχθηκα ένα τηλέφωνο από τον κύριο Χαρδαλιά ότι θα είμαι εκτός ομάδας. Το δέχτηκα, να είναι καλά. Προτιμώ να φύγω από την παράταξη Χαρδαλιά απ’ το να κάνω κωλοτούμπες και να ψήνω το μπιφτέκι αλλιώς, όπως λένε στην καθομιλουμένη. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντοτε πιστεύω αυτά που λέω. Καταλαβαίνετε από το βλέμμα μου κι από τον τρόπο που μιλάω το πόσο δίκιο έχω», αναφέρει σε βίντεο που ανήρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Μας αρέσουν τα challenges, είμαστε Υδροχόοι, γεννημένοι για να ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Το έχω κάνει πολλές φορές στη ζωή μου. Η άποψή μου ήταν και είναι μία χρόνια τώρα. Όταν σε μια σχέση υπάρχει χωρισμός και μετά υπάρχει το πικάρισμα και ο αντιπερισπασμός μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Αυτό το πιστεύω, το έχω δει, το έχω διαχειριστεί σε εκατοντάδες περιπτώσεις», ισχυρίζεται.

Εμμένοντας στη χθεσινή του τοποθέτηση, υποστήριξε απευθυνόμενους στους ακολούθους του ότι «όταν δύο άνθρωποι έχετε μία σχέση και χωρίζετε, όταν γράφει ο ένας κι ο άλλος στα κοινωνικά δίκτυα “περνάω καλά”, αυτός που δεν περνάει καλά έχει θέμα. Κι όταν είναι ψυχικά άρρωστος κάνει πράγματα που δεν πρέπει. Καταδικάζω τον φόνο της Κυριακής, καταδικάζω την Ελληνική Αστυνομία, είμαι ενάντια στους φονιάδες και τους δολοφόνους, όμως είμαι υπέρ της αλήθειας κι αυτό είναι μια αλήθεια όσο κι αν πειράζει κάποιους. Εγώ θα την πω, όσο μεγάλο κι αν είναι το τίμημα. »

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ, Μανώλης Σφακιανάκης δήλωσε πως η 28χρονη προκάλεσε τη δολοφονία της γιατί εμφανιζόταν… ευτυχισμένη στα κοινωνικά δίκτυα.

«Το έγκλημα το ώθησε η κοινωνική δικτύωση. Η κοπέλα ήταν χαρούμενη και ευτυχισμένη, το έβγαζε προς τα έξω”. Επιπλέον, επιχείρησε να δικαιολογήσει τον γυναικοκτόνο καθώς αρκέστηκε να αναφερθεί μόνο στα ψυχιατρικά του προβλήματα λέγοντας πως “ο άλλος ήταν τρελός, ήταν σχιζοφρενής, ήταν stalker… Εάν αυτά που λένε τα έχει γράψει, δυστυχώς έβγαζε προς τα έξω αυτό που ένιωθε. Τη γαλήνη. Η γαλήνη όμως αυτή, κάποιους ενοχλούσε. Όλα ήταν μηνύματα προς αυτόν», συνέχισε.

Μάλιστα, όπως τόνισε, ακόμα και αν βρίσκονταν περισσότεροι αστυνομικοί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Αναργύρων, ο δράστης θα είχε προχωρήσει στη δολοφονία της ανυπεράσπιστης κοπέλας. “Εκατό άτομα να είχε το Αστυνομικό Τμήμα, θα την εκτελούσε, τέλος”, σημείωσε ο κ. Σφακιανάκης. “Το έγκλημα ήταν για μένα αναπόφευκτο”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ