Μάκης Μπαλαούρας: Σάλος με δηλώσεις του σε συγκέντρωση Πακιστανών – «Η ΝΔ θέλει να σας διώξει»

Σε συγκέντρωση της πακιστανικής κοινότητας στην Ηλεία μίλησε ο πρώην βουλευτής και νυν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, Μάκης Μπαλαούρας.

“Είμαι από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Βουλευτής εδώ στο νομό Ηλείας και θα είμαι και τώρα ξανά υποψήφιος βουλευτής. Όπως ξέρετε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με το πλευρό των ανθρώπων που δουλεύουν και υποφέρουν” σχολίασε αρχικά απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους.

«Είχα έρθει δύο φορές στην Νέα Μανωλάδα, γιατί θέλαμε να υποστηρίξουμε τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης. Τη δεύτερη φορά όταν έγιναν τα επεισόδια που πυροβόλησαν μετανάστες – εργάτες στην περιοχή» περιέγραψε.

«Η Νέα Δημοκρατία – εμείς δεν προλάβαμε να τα φτιάξουμε όλα – όταν ήρθε, τα κατήργησε όλα. Και τώρα, η ΝΔ θέλει να σας διώξει και να φέρνει με αεροπλάνα εργάτες γης και μετά να γυρίζουν στην πατρίδα τους. Έκανε πειράματα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν εργάτες γης και για τη φράουλα στην περιοχή, αλλά και για άλλες εργασίες. Ούτε φτάνουν οι εργάτες που έρχονται, αλλά δεν έχουν και εμπειρία. Εσείς εδώ έχετε εμπειρία, αποκτήσατε γνώση” είπε προς το κοινό του, που ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ