Λοβέρδος στον Realfm 97,8: Οι Τούρκοι φοβούνται τον αέρα και την θάλασσα

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε στον Realfm 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου. «Ο Πούτιν είναι δικτάτορας. Παίζει σκάκι, ακόμη και οι υποχωρήσεις του σε στρατιωτικό επίπεδο, προκύπτουν από την επιθετικότητα της άλλης πλευράς αλλά είναι και ελιγμοί. Είναι αποφασισμένος και απαιτείται αποφασισμένη πολιτική ηγεσία για να αντιμετωπιστεί» ανέφερε.

«Δεν έχουμε να περιμένουμε πολλά πράγματα από την ΕΕ και από το ΝΑΤΟ έχουμε συνηθίσει σε μια πολιτική που έχουν και οι δύο δίκιο» σχολίασε για τις τουρκικές προκλήσεις.

«Δεν είμαστε μόνοι μας, αλλά είμαστε στην αιχμή. Σε εμάς θα επιτεθούν, αν επιτεθούν. Ποιους έχουμε δίπλα μας; Να κοιτάξουμε τον εαυτό μας κατά πρώτον. Έχουμε ενότητα των πολιτικών δυνάμεων. Στηρίζουμε τις βασικές επιλογές της κυβέρνησης αυτής. Άρα η κυβέρνηση δεν είναι μόνη της. Η Τουρκία δεν το έχει αυτό, το κλίμα τους είναι πολωμένο» τόνισε.

«Η ενότητα δεν φτάνει, κάναμε σωστές αγορές σε όπλα. Οι Τούρκοι φοβούνται τον αέρα και την θάλασσα, έχουν μειονεκτήματα στον αέρα» σημείωσε ο κ. Λοβέρδος.

«Έχουμε την ελληνοαμερικανική συμμαχία, τη συνεργασία με τα ΗΑΕ και αυτός ο παίκτης είναι στρατιωτική δύναμη. Τους λένε Σπαρτιάτες του Κόλπου, είναι πολύ ισχυροί» συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ