Λοβέρδος στον Realfm 97,8 για Καλογρίτσα: Μου είπε ότι από Δευτέρα θα προσκομίσει στοιχεία στην προανακριτική

“Δεν συμμετέχω στην προανακριτική αλλά έχω πληροφόρηση ως δικηγόρος από τον ίδιο τον κ. Καλογρίτσα. Άρα επειδή αντιφάσκουν τα δικηγορικά με τα βουλευτικά καθήκοντα, έχω κρατηθεί απ’έξω γιατί είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να σέβεται και τον κανονισμό της Βουλής και τη δεοντολογία των δικηγόρων. Άρα δεν μπορώ να κάνω αξιολόγηση, ξέρω από τον κ. Καλογρίτσα τι έχει πει αλλά δεν θέλω να το αξιολογήσω” δήλωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ΑνδρέαςΛοβέρδος, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Realfm 97,8.

“Ωστόσο, μπορώ να σας πω ένα τεχνικό θέμα που ίσως έχει ένα ενδιαφέρον, έχει καταθέσει μέχρι στιγμής για το 1/3 της πορείας της υπόθεσης. Δηλαδή έχει καταθέσει για το τι έχει συμβεί μέχρι που κατέθεσε την εγγυητική επιστολή, πήρε την άδεια, και κηρύχθηκε έκπτωτος στη συνέχεια. Άρα φτάνουμε περίπου μέχρι τον Αύγουστο του 2016 και μένει να καταθέσει για το τι έχει συμβεί μετά από αυτό το σημείο και ως τη στιγμή που παραιτήθηκε οριστικά από την προσπάθεια να πάρει άδεια τηλεοπτικού καναλιού και από εκεί και πέρα αρχίζει και το τρίτο στάδιο της κατάθεσής του που αφορά στο τι έκανε αυτά τα χρήματα και αν ασχολήθηκε με τη δημιουργία ενός άλλου μέσου ενημέρωσης, όχι τηλεοπτικού, αλλά εφημερίδας. Αυτά δεν τα έχει πει ακόμη. Από τη Δευτέρα είναι αυτά και από λέει ο ίδιος, το είπε στην επιτροπή, γι’αυτό σας το λέω, ότι δεν θα αρκεστεί απλά στον όρκο του και σε αυτά που λέει” περιέγραψε.

Ερωτηθείς αν θα προσκομίσει ο κ. Καλογρίτσας αποδεικτικά στοιχεία απάντησε “Είπε στην προανακριτική ότι θα το κάνει, μου το είπε και εμένα. Και εμένα μου το έδειξε. Δεν θέλω ούτε να τον επηρεάζω στο τι θα καταθέσει, είναι δικό του θέμα. Έχω χειριστεί και χειρίζομαι περίπου 13 υποθέσεις του”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ