Λοβέρδος: Η χώρα δεν θα αντέξει δεύτερες εκλογές

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθήνας, Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την εκλογική αναμέτρηση καθώς και για την κίνηση του Απόστολου Κακλαμάνη να βρεθεί σε ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου.

«Εάν πάμε καλά στις εκλογές και εμείς έχουμε ένα ποσοστό αξιοπρεπές, το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να κάνουμε ένα συνέδριο όπου θα προσκαλέσουμε τους πάντες. Μίλησα με τον κ. Κακλαμάνη προ 10 ημερών περίπου κι αυτό του είπα. Του είπα “στις 26 του μηνός να πάρετε πρωτοβουλίες κ. πρόεδρε“. Μου είπε ότι εγώ δεν κατεβαίνω γιατί δεν την αντέχω τη σύγκρουση. Αυτό που έκανε χθες νομίζω ότι είναι σε αυτή την κατεύθυνση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος και συνέχισε:

«Κι αυτή η κατεύθυνση είναι θετική. Δεν αφορά φυσικά μόνο τους φίλους τον κ. Παπανδρέου και τον ίδιο, αλλά αφορά φαντάζομαι και όλους εκείνους που είναι στη ΔΗΜΑΡ σήμερα, γιατί αρκετά στελέχη μας, πρώην βουλευτές είναι εκεί και σε εκείνους που θα επαναπατρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ όπως πιστεύουμε αφού αν οι σημερινοί συσχετισμοί παγιωθούν νομίζω ότι από τις 26 ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο να χάνει έχει».

«Αν μας διαβεβαιώσει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η χώρα δεν θα κινδυνεύσει με έξοδο από το ευρώ, είναι πολύ θετικό να έχουμε κυβέρνηση και να μην οδηγηθεί η χώρα σε δεύτερες εκλογές μέσα στον Φεβρουάριο. Δεν θα το αντέξει η χώρα αυτό», είπε μεταξύ άλλων ακόμα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ