Λεβέντης: Όποιος ακουμπάει τα μνημόνια τον παίρνει πολιτικά ο χάρος

«Υπενθυμίζω ότι όποιος ακουμπάει τα μνημόνια τον παίρνει πολιτικά ο χάρος. Εγώ αν κρίνω ότι συμφέρει κάτι τη χώρα θα το ψηφίσω και θα το υποστηρίξω και ας «καώ» πολιτικά», ήταν η απάντηση του πρόεδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη σε ερώτηση για την τοποθέτηση της ΝΔ και της ΔΗΣΥ με την οποία δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν Νομοσχέδια τα οποία δεν ψηφίζουν οι ΑΝΕΛ.

Ο κ. Λεβέντης μίλησε στο τηλεοπτικό κανάλι «Ε» και είπε ακόμη ότι «σε όποια νομοσχέδια δεν συμφωνούν οι ΑΝΕΛ, δε θα τα φέρνει η κυβέρνηση στην ολομέλεια προς ψήφιση, θα τα πηγαίνει χρονικά όλο πιο κάτω. Για τον κ. Καμμένο λέω ότι πατριωτίζει το τελευταίο διάστημα, γιατί χάνει ψήφους».

Ερωτηθείς για το θέμα των αδειών στις Σκουριές, ο ίδιος υποστήριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, στον κανάλι «Έψιλον» ότι «έχει άδικο η κυβέρνηση» και ζήτησε «να δοθεί εντολή στις υπηρεσίες να βγάλουν άμεσα απόφαση αν η επένδυση είναι επιβλαβής ή όχι για το περιβάλλον».

Για τη ρύπανση στον Σαρωνικό ο κ. Λεβέντης είπε πως πρέπει να αποκαλυφθεί «πώς δόθηκαν οι άδειες σε σάπια καράβια» και τόνισε ότι «δε φταίει ο Κουρουμπλής».

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αναφερόμενος στην πιθανότητα πρόωρων εκλογών, υποστήριξε πως «ο κ. Τσίπρας δεν θα αντέξει ούτε νέο μνημόνιο, ούτε εφαρμογή μέτρων από το 2018. Και οι μποναμάδες που δίνει έχουν προεκλογικό χαρακτήρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ