Λεουτσάκος: Προσωπικά θα επιθυμούσα μια συνεργασία με το ΚΚΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τη χθεσινοβραδινή δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, εξαπέλυσε ο Στάθης Λεουτσάκος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Είναι κανείς να λυπάται όταν η κυρία Γεροβασίλη χρησιμοποιεί επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν Σαμαράς, Βενιζέλος και Γεωργιάδης κατά του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Λεουτσάκος, και πρόσθεσε:

«Ο Σόιμπλε δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Πλατφόρμα αλλά στην κυβέρνηση».

Σε ό,τι αφορά τη στάση που θα κρατήσει η Αριστερή Πλατφόρμα σε περίπτωση που η κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Λεουτσάκος τόνισε ότι «δεν ψηφίσαμε και δεν θα ψηφίσουμε καμία μνημονιακή διαδικασία, δεν θα ψηφίσουμε εκποίηση του δημόσιου πλούτου».

«Το μόνο που δεν θα κάνουμε είναι να υποταχθούμε και να πάμε στο σπίτι μας. Θα είμαστε ενεργοί με το λαό. Το «όχι» χρειάζεται πολιτική έκφραση και θα είμαστε παρόντες», απάντησε ο Στάθης Λεουτσάκος ερωτηθείς σχετικά με το αν η Αριστερή Πλατφόρμα θα προχωρήσει στο μετασχηματισμό της σε πολιτικό κόμμα.

«Η κυβέρνηση έχει ακυρώσει ουσιαστικά τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση κινδυνεύει από το μνημόνιο και όχι από τους υποστηρικτές του ‘όχι’».

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας της Αριστερής Πλατφόρμας με το ΚΚΕ, ο κ. Λεουτσάκος απάντησε: «Προσωπικά εγώ θα το επιθυμούσα. Αλλά δυστυχώς η πολιτική του ΚΚΕ, της ηγεσίας του όχι του κόσμου, νομίζω ότι έχει μια απόκλιση, πολιτική και ιδεολογική και δεν ανταποκρίνεται στην ιστορική του αποστολή».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ημερομηνία εκλογών αναζητεί το Μαξίμου

Παρασκευόπουλος: Εκλογές το ταχύτερο δυνατό – ΒΙΝΤΕΟ

Καραγκούνης: Η εκλογολογία δημιουργεί αβεβαιότητα

Εμπλοκή της Ευρωβουλής στην αξιολόγηση ζητά ο Τσίπρας – Η επιστολή προς τον Σουλτς

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ