Λευτέρης Αβραμάκης στον Realfm 97,8: Τι απαντά για το επεισόδιο με την Φωτεινή Πιπιλή στη Βουλή

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμάκης, δήλωσε στον Realfm 97,8 για το επεισόδιο με την Φωτεινή Πιπιλή στη Βουλή πως «πρόκειται για παρεξήγηση. Μακριά από εμένα λογικές και πρακτικές τύπου Κασιδιάρη. Στη δημοκρατική μου πορεία δεν τίθενται τέτοια θέματα και σκιές».

Η Φωτεινή Πιπιλή μιλά στον Realfm 97,8 για το επεισόδιο στη Βουλή: Έπρεπε να καταγγείλω τον “χρυσαυγιτισμό” βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Μιλώντας στη Στεφανία Κασίμη και τον Κωνσταντίνο Λαβίθη ανέφερε ότι «εγώ επειδή οχλαγωγεί και είναι η πολλοστή φορά που το κάνει η κ. Πιπιλή στη Βουλή, ειδικά όταν μιλάνε βουλευτές ή πολύ περισσότερο ο Αλέξης Τσίπρας, της είπα “σταμάτα σε παρακαλώ, φτάνει. Εδώ είμαστε να ακούσουμε εμείς τον πρόεδρό μας, εσείς τον δικό σας και να αντιπαρατεθούμε με επιχειρήματα στον δημόσιο διάλογο. Σας παρακαλώ αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό. Αν είστε σε κατάσταση μη διαχειρίσιμη, μπορείτε να βγείτε έξω, να πιείτε έναν καφέ και να ηρεμήσετε”. Η κίνησή μου, όπως υπονοεί η κ. Πιπιλή, ήταν ότι μπορεί να ηρεμήσει και να πιει έξω έναν καφέ. Καμία σχέση με ποτά. Εγώ είμαι υπεύθυνος για αυτά που λέω όχι για αυτά που μπορεί καθένας να καταλάβει. Μάλιστα η κ. Πιπιλή ήρθε προς το μέρος της ΚΟ απειλητικά και με έντονο ύφος, περνώντας μπροστά από τον Αλέξη Τσίπρα, απευθυνόμενη σε εμένα. Το επεισόδιο έλαβε έκταση γιατί κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν. Αντέδρασε η κ. Τελιγιορίδου. Δεν υπήρχε από μένα τέτοια πρόθεση. Η αστική μου ευγένεια δεν επιτρέπει να φέρομαι σε κανέναν συνάδελφο με προσβλητικό τρόπο, πολύ περισσότερο σε μια κυρία».

«Αν η κ. Πιπιλή παρεξήγησε αυτό που η ίδια άφησε να εννοηθεί, εγώ δεν είχε τέτοια πρόθεση» σχολίασε.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Η χειρονομία σε βάρος της Φωτεινής Πιπιλή θύμισε Κασιδιάρη

«Αν παρεξήγησε την κίνησή μου, είμαι σε θέση να της εξηγήσω, αν και ήταν μαινόμενη. Δεν υπάρχει πρόθεση προσβολής του χαρακτήρα κανενός συναδέλφου. Να ζητήσω συγγνώμη για αυτό που κατάλαβε; Συγγνώμη για την παρατήρηση που της έκανα επειδή φωνάζει; Φωνάζει και μπορείτε να ρωτήσετε και συναδέλφους της ΝΔ» πρόσθεσε.

«Αν κάποιος πρέπει να εγκληθεί για την συμπεριφορά του είναι η κ. Πιπιλή» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Βουλή: Το παρασκήνιο του επεισοδίου με την Φωτεινή Πιπιλή – Η χειρονομία που την έβγαλε «εκτός εαυτού»

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ