Λαζαρίδης στον Realfm 97,8: Ο κ. Κασσελάκης οδηγείται στα χνάρια του Αλέξη Τσίπρα που υποσχόταν στους πάντες τα πάντα

Ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα.

«Δύσκολη ημέρα η σημερινή, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ανείπωτη εθνική τραγωδία που μας συγκλόνισε όλους» είπε αρχικά για τα Τέμπη. «Η εξεταστική επιτροπή εξέτασε δεκάδες μάρτυρες με εκατοντάδες στοιχεία. Ερευνήσαμε πώς τα ανθρώπινα λάθη συναντήθηκαν μοιραία με τα διαχρονικά κενά του κράτους. Αλλά όπως αντιλαμβάνεστε η συγκεκριμένη εξεταστική επιτροπή είναι ένας θεσμός πολιτικός. Η δικαιοσύνη είναι αυτή που θα ρίξει φως στην υπόθεση, κινείται γρήγορα και στον ανώτατο βαθμό» πρόσθεσε.

«Ο κ. Κασσελάκης οδηγείται στα χνάρια του Αλέξη Τσίπρα, που υποσχόταν στους πάντες τα πάντα. Δεν θέλετε να σας θυμίσω τι συνέβη το 2015. Είμαστε μια κυβέρνηση υπεύθυνη και λογοδοτούμε απέναντι στον ελληνικό λαό» ανέφερε.

«Ο κ. Ανδρουλάκης, όπως είπε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, έχει μετατραπεί σε ένα πράσινο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το ύφος μηδενισμού και απαξίωσης, αυτός ο παρωχημένος λόγος δεν κάνει σε κανέναν καλό. Ο κ. Ανδρουλάκης και ένα κομμάτι από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ό,τι είναι δυνατόν ώστε και οι υπόλοιποι κεντρώοι που δεν έχουν στηρίξει έως τώρα την ΝΔ, να στηρίξουν την ΝΔ» σχολίασε στη συνέχεια με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ