Λαπαβίτσας: Στηρίζω αλλά έχω ανησυχίες… – BINTEO

Τις ανησυχίες του για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Eurogroup της Παρασκευής εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας, μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στο Star. Όπως είπε, στηρίζει την κυβέρνηση, αλλά έχει ανησυχίες, τονίζοντας ότι οι επόμενοι τέσσερις μήνες θα είναι δύσκολοι.

«Την επόμενη φορά που θα πάμε σε διαπραγμάτευση και εφόσον υπάρχει η εμπειρία πλέον του τι συνέβη την προηγούμενη βδομάδα και υπάρχουν και η γνώση και η ανάλυση, θα ήταν καλό να πάμε προετοιμασμένοι για πολλά και άλλα ενδεχόμενα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαπαβίτσας.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι η δική του κόκκινη γραμμή είναι η υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης. «Δεσμευτήκαμε να πετύχουμε διαγραφή του χρέους και επανεκκίνηση της οικονομίας με ανακούφιση της κοινωνίας», επισήμανε ο κ. Λαπαβίτσας, προσθέτοντας ότι, «αν δεν μπορούμε να πετύχουμε και αυτά, δεν έχουμε λόγο ύπαρξης».

Ερωτηθείς για το άρθρο του Μανώλη Γλέζου, ο κ. Λαπαβίτσας είπε ότι πρόκειται για μία ξεχωριστή ιστορική προσωπικότητα, που εκφράστηκε με τρόπο συναισθηματικό. Ωστόσο, όπως σημείωσε, η συναισθηματική τοποθέτηση έχει την αξία της, «αλλά τη στιγμή αυτή έχει μεγαλύτερη σημασία να μπουν τα πράγματα με σκληρό, πρακτικό και τετράγωνο τρόπο μπροστά στον ελληνικό λαό».

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ