Λαφαζάνης: Η χώρα έχει μπει σε τροχιά εκλογών

Λαφαζάνης: Η χώρα έχει μπει σε τροχιά εκλογών

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για τις πολιτικές εξελίξεις, τις πρόωρες εκλογές αλλά και τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς εδώ και καιρό ζητάμε εκλογές και ζητάμε εκλογές γιατί θέλουμε να αλλάξει η πορεία της χώρας», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Λαφαζάνης και συνέχισε λέγοντας:

«Αν προκύψει το βράδυ ένας πιθανός συμβιβασμός μεταξύ τους σε αυτό το απίστευτο μαγειρείο που ζούμε, αυτός κατά τη γνώμη μου θα είναι πρόσκαιρος και διάτρητος. Η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να παρατείνει για πολύ τον βίο της. Η χώρα, ανεξάρτητα από το τι θα προκύψει το βράδυ, έχει μπει σε τροχιά εκλογών».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες, ο κ. Λαφαζάνης είπε μεταξύ άλλων:

«Βεβαίως πρέπει να πάμε σε ενιαίο κόμμα αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να πάμε σε μία λογική, «εδώ και τώρα διαλυθείτε όλες οι συνιστώσες». Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι οι συνιστώσες. Ίσα ίσα με τις συνιστώσες φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Οι προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι καθαρά πολιτικές και σε αυτές έχουμε ρίξει το βάρος».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ