Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν ότι ο Καλίν πήγε στην Θράκη: Δεν υπήρξε επίσκεψη στην Ελλάδα, ούτε είναι προγραμματισμένη

Διαψεύδουν κυβερνητικές πηγές τα περί «ιδιωτικής επίσκεψης του Ιμπραήμ Καλίν στη Θράκη».

Με αφορμή σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας περί «ιδιωτικής επίσκεψης» του Ιμπραήμ Καλίν στην Ελλάδα με τουριστικό πούλμαν, κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν τα εξής:

«Οι ελληνικές υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με τον έλεγχο των συνόρων, των πληροφοριών αλλά και τις διεθνείς σχέσεις διαψεύδουν την αναφορά ως αναληθή. Δεν υπήρξε επίσκεψη του κυρίου Καλίν στην Ελλάδα, ούτε είναι προγραμματισμένη κάποια επίσκεψή του στο άμεσο μέλλον. Η κυβέρνηση είναι διαθέσιμη στα μέσα ενημέρωσης για έγκαιρη διασταύρωση πληροφοριών και φημών».

Η εφημερίδα Απογευματινή δημοσιεύει σήμερα σχετικό πρωτοσέλιδο θέμα με τίτλο «Ο Καλίν σε σκοτεινή αποστολή». Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο αναλαμβάνων επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ), Ιμπραήμ Καλίν, «εντοπίστηκε να περιοδεύει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θράκη την Τετάρτη, χωρίς αυτό να αποκλείει την περίπτωση να βρισκόταν στη χώρα μας από την Τρίτη». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Καλίν βρέθηκε στη χώρα μας ως ιδιώτης και πέρασε σε ελληνικό έδαφος ταξιδεύοντας με τουριστικού τύπου λεωφορείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ