Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Έλληνα πρωταθλητή του NFL, Γιώργο Καρλαύτη – ΒΙΝΤΕΟ

Τον Έλληνα πρωταθλητή του NFL, Γιώργο Καρλαύτη, συνάντησε την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

O Γιώργος Καρλαύτης, στην πρώτη του χρονιά στο NFL, στέφθηκε πρωταθλητής μετά τη νίκη των Kansas City Chiefs επί των Philadelphia Eagles στο Super Bowl LVII. Ο Έλληνας παίκτης του Κάνσας αγωνίστηκε για αρκετή ώρα στον μεγάλο τελικό και έγινε μόλις ο 2ος Έλληνας που πανηγυρίζει αυτόν τον τίτλο μετά τον Κρις Μαραγκό το 2018. Μάλιστα είναι ο 1ος Έλληνας που το καταφέρνει έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα.

«Με τον “Greek Freak” του NFL Γιώργο Καρλαύτη. Δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχαμε Έλληνα πρωταθλητή στο αμερικανικό ποδόσφαιρο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είναι μεγάλη τιμή να έρχομαι εδώ εκ μέρους της οικογένειάς, μου των Chiefs, και όλου του αμερικανικού football» απάντησε ο Γιώργος Καρλαύτης.

@kyriakosmitsotakis_ Σήμερα συνάντησα τον Γιώργο Καρλαύτη ο οποίος ειναι πρωταθλητής στο αμερικανικό ποδόσφαιρο έχοντας κερδίσει το super bowl με την ομάδα του. #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ