Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρών και στις δύο εκδηλώσεις με Κώστα Καραμανλή και Κώστα Σημίτη

Πολλή συζήτηση έγινε τις προηγούμενες ημέρες για τις δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα: εκείνη του Κώστα Σημίτη και εκείνη στη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου. Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το πού θα επιλέξει να πάει τελικά, αφού η ώρα έναρξης και των δύο εκδηλώσεων είναι στις 7 το απόγευμα.

Ο Κώστας Σημίτης θα μιλήσει στην εκδήλωση του «Δικτύου» (της Άννας Διαμαντοπούλου) που γίνεται προς τιμήν του στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Ο Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει στην εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έδινε το «παρών» στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη. Όμως, αυτό «πυροδότησε» συζητήσεις στο εσωτερικό της ΝΔ πως δεν ήταν δυνατόν να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση για την Μαριέττα Γιαννάκου. Μάλιστα ορισμένοι «τροφοδότησαν» νέα σενάρια για τις σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Κώστα Καραμανλή.

Το δίλημμα των δύο εκδηλώσεων τέθηκε με καθυστέρηση στον πρωθυπουργό, αφού ο αρχικός προγραμματισμός του ταξιδιού του στην Κίνα περιλάμβανε και μετάβαση στη Σαγκάη και τη Διεθνή Εμπορική Έκθεση, μια επίσκεψη που τελικά ακυρώθηκε. Ο ίδιος δεν μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση για την Μαριέττα Γιαννάκου κι έτσι βρέθηκε η χρυσή τομή στο δίλημμα των δύο εκδηλώσεων.

Σήμερα το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξεκινήσει από το Μέγαρο Μουσικής και στη συνέχεια θα μεταβεί στον Ελληνικό Κόσμο. Θα δώσει έτσι το παρών και στις δύο εκδηλώσεις. Η σειρά των ομιλητών στην εκδήλωση για την Μαριέττα Γιαννάκου άλλαξε και έτσι ο πρωθυπουργός θα είναι και στην ομιλία του Κώστα Καραμανλή.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ