Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο «Σασμός», το ringtone στο κινητό του, τα social media και οι τράπερ

Συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA “Καλύτερα δε Γίνεται” και στην Ναταλία Γερμανού παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός, εκτός από τα  θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε και σε πιο χαλαρά ζητήματα. Μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς επιλέγει να αποφορτιστεί από μία δύσκολη ημέρα,  που όλα έχουν πάει στραβά.

Irene Cara: Πέθανε η βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια των «Flashdance» και «Fame»

«Όχι διαφορετικά από τον καθένα. Για μένα είναι σημαντική η άθληση. Είναι σημαντική αυτή η εκτόνωση. Επίσης μια χαλαρή συζήτηση με τη γυναίκα μου, να καθίσουμε στο σπίτι, να δούμε κάτι στο Netflix, να φύγουμε από το κινητό. Έχει σημασία αυτό από μια ώρα και πέρα να μην είσαι στο Twitter», είπε και παραδέχθηκε ότι έχει παρακολουθήσει επεισόδια της σειράς «Σασμός». «Είναι πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, αλλά γενικά χαίρομαι γιατί η ελληνική τηλεόραση παράγει πολύ καλό περιεχόμενο», σημείωσε, λέγοντας ότι βλέπει και ποδόσφαιρο.  Είπε επίσης πως διαβάζει και ακούει μουσική κυρίως στο αυτοκίνητο ή το αεροπλάνο.

Σε σχέση με το γιατί μπορεί να τσακώνεται με τα παιδιά του απάντησε για τους ίδιους λόγους που όλοι οι γονείς μπορεί να τσακώνονται. Είτε γιατί θέλουν να είναι πιο παρεμβατικοί είτε γιατί θέλουν να επηρεάσουν τις επιλογές τους και ανέφερε ότι η σύζυγός του παραπονιέται όταν δεν βρίσκει τα παιδιά στο τηλέφωνο. Στο σημείο αυτό ακούστηκε μουσική υπόκρουση από την ταινία Star Wars που έχει ως ring tone στο κινητό του, ως «παραγγελιά» από τον γιο του.

Κιβωτός του Κόσμου: Εξελίξεις προαναγγέλλει ο Θεοδωρικάκος – Θέμα ημερών οι ανακοινώσεις για τα τεράστια ποσά που δόθηκαν

Τι είπε ο Μητσοτάκης για τα social media

Αναφορικά με την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το αν παρακολουθεί τι του γράφουν επεσήμανε πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μια καλή πλευρά και μια σκοτεινή πλευρά. Η τοξικότητα, η χυδαιότητα τα ανώνυμα σχόλια είναι στη σκοτεινή πλευρά, είπε ο κ. Μητσοτάκης. Από τη φύση μου δεν μου αρέσει πολύ να τσακώνομαι, μου αρέσει η επιχειρηματολογία αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μπει και θα τσακωθεί και δεν βλέπω πολύ τα σχόλια, συμπλήρωσε. «Μερικές φορές βλέπω και ενδιαφέροντα σχόλια, κι αν είναι λογικά αιτήματα ή σοβαρές προτάσεις ή πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε, έχουμε τρόπο με το επιτελείο μου να τα επεξεργαζόμαστε», ανέφερε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στα μουσικά είδη που ακούνε πλέον οι νέοι, τα οποία υποτιμούν τις γυναίκες. «Δεν είναι μαγκιά να χρησιμοποιείς μια γλώσσα η οποία είναι υποτιμητική για τις γυναίκες. Ενοχλούμαι μερικές φορές που υπάρχουν κάποια είδη μουσικής που την ακούν οι νέοι. Η γλώσσα που χρησιμοποιούν για τις γυναίκες είναι απαράδεκτη. Λες και είναι αντικείμενα για σεξουαλική εκμετάλλευση. Δεν θα βάλουμε ποτέ περιορισμούς στην ελευθερία της έκφρασης, αλλά δεν είναι αυτό το πρότυπο που πρέπει να έχουν τα νέα αγόρια για τα κορίτσια», είπε, “φωτογραφίζοντας” τους τράπερ.

Θανάσης Βισκαδουράκης: Εικόνες από το ορφανοτροφείο που μεγάλωσε – «Η μητέρα μου πέθανε στη γέννα»

Τα δώρα της εκπομπής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ