Κυριάκος Μητσοτάκης: Μίνι – απολογισμός της τηλεμαχίας μέσω TikTok – Η ατάκα «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το τέλος του debate με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς για τις εκλογές έκανε έναν δικό του απολογισμό ανεβάζοντας βίντεο στο TikTok.

Ράνια Τζίμα: Η στιγμή που μείναμε άναυδοι στο debate – «Δεν μας έπιαναν εκείνη την ώρα οι κάμερες»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άρχισε λέγοντας ότι «για όσους προτιμήσατε να δείτε μπάλα και όχι το debate, που σε έναν βαθμό σας καταλαβαίνω, λίγες σκέψεις και τα δικά μου συμπεράσματα».

Ο Πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας: «Προσωπικά προσπάθησα καταρχάς να απαντώ στις ερωτήσεις που μου γίνονταν γιατί είδα διάφορους αρχηγούς που πετούσαν τη μπάλα στην κερκίδα και βέβαια πρωτίστως να μιλήσω για το μέλλον και όχι τόσο για το παρελθόν. Αυτό που θέλετε να ακούσετε από εμάς είναι τι θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα τα επόμενα 4 χρόνια. Πώς θα δημιουργήσουμε δουλειά, πώς θα αυξήσουμε τα εισοδήματα, πώς θα έχουμε μια καλύτερη Υγεία, μια πιο ισχυρή πατρίδα».

Εκλογές 2023: 8 + 1 φωτογραφίες από το debate

Αργότερα στο βίντεο εμφανίζονται διάφορα στιγμιότυπα από την προετοιμασία του Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλιστα φαίνεται να λέει προς την κάμερα «Ντιμπέι ρε, ντιμπέι» με τον χαρακτηριστικό τρόπο του Νίκου Αλέφαντου. Έπειτα φαίνεται χαμογελαστός με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ το βίντεο κλείνει με τον ίδιο να λέει «καλή ξεκούραση, από αύριο πάλι στον δρόμο».

@kyriakosmitsotakis_ Ντιμπέι #kyriakosmitsotakis #debate #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ