Κύκλοι στελεχών ΠΑΣΟΚ: «Οι απειλές του Ανδρουλάκη για διαγραφές αποδεικνύουν την πλήρη πολιτική αδυναμία του»

Κύκλοι στελεχών του ΠΑΣΟΚ που αμφισβητούν τον Νίκο Ανδρουλάκη απάντησαν στα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος στην συνέντευξή του στο Ertnews.

Όπως σχολιάζουν κύκλοι στελεχών του ΠΑΣΟΚ «την ώρα που πολλά στελέχη ζητούν να μιλήσει η βάση του κόμματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης απειλεί με διαγραφές. Οι απειλές του αποδεικνύουν την πλήρη πολιτική αδυναμία του. Προεκλογικά έλεγε ότι είναι πολιτική ήττα η τρίτη θέση. Σήμερα δεν μας απάντησε ξεκάθαρα αν ηττηθήκαμε ή όχι. Έκανε επίθεση σε όλους και σε όλα χωρίς ίχνος αυτοκριτικής».

«Είπε: “είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα στιγμή”, όμως δεν έδωσε κανένα σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα στηθούν κάλπες. Περιμένουμε να αποσαφηνίσει αν θέλει εκλογές και πότε θα γίνουν. Αυτή θα είναι η μόνη απάντηση για όλους και για όλα» αναφέρουν ακόμη.

Και καταλήγουν: «Στους ισχυρισμούς του ότι όσοι διαφωνούν παίζουν το παιχνίδι της ΝΔ. Απαντάμε: Ότι η ΝΔ θα τρίβει τα χέρια της με κόμματα της αντιπολίτευσης από 12 έως 14%. Εξάλλου όλοι τα φιλικά μέσα της ΝΔ αγωνίζονται να μας πείσουν ότι δεν χρειάζεται να γίνει καμία αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ».

Τέλος προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κανείς δεν «υπογράφει» την συγκεκριμένη «διαρροή» και δεν είναι ξεκάθαρο ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται πίσω από την δήλωση αυτή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ