Κρεμαστινός σε Παπανδρέου: «Τι είναι αυτά που κάνεις;»

Κρεμαστινός σε Παπανδρέου: «Τι είναι αυτά που κάνεις;»

Τετ α τετ είχαν χθες στην βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Δημήτρη Κρεμαστινό, κατά την διάρκεια του οποίου συζήτησαν για την εμφάνιση του πρώην Πρωθυπουργού στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

Διαβάζουμε:

«Στη Βουλή εμφανίστηκε την Τετάρτη ο πρώην Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και προτίμησε να καθήσει δίπλα στον Δ. Κρεμμαστινό, ο οποίος όμως δεν του χαρίστηκε. Σας μεταφέρω ευθύς αμέσως τι ειπώθηκε στα έδρανα του ΠΑΣΟΚ: «Τι είναι αυτά που κάνεις Πρόεδρε;» τον ρώτησε αμέσως ο κ. Κρεμμαστινός.

Ο κ. Παπανδρέου έδειξε να μην είχε καταλάβει τι ακριβώς συνέβη και απάντησε με το γνωστό χαμόγελό του: «Έχουν υπερτιμηθεί όλα αυτά που έγιναν με την Κοππά. Είναι δυνατόν να είχα πρόθεση να βλάψω εγώ το ΠΑΣΟΚ;» Ο κ. Κρεμμαστινός όμως επέμεινε: «Θα είχε κάποια βάση αυτά που λες, εάν δεν συνέβαιναν σε προεκλογική περίοδο και εάν δεν πήγαινες στην Κοππά, η οποία έχει αποσκιρτήσει από το ΠΑΣΟΚ».

Ο πρώην Πρωθυπουργός αιφνιδιάστηκε λέγοντας απλώς «α, εγώ το είδα τελείως διαφορετικά», αλλά δεν πρόλαβε να συνεχίσει γιατί ο κ. Κρεμμαστινός του είπε: «Χρειάζεται ψυχραιμία, και πρέπει να κοιτάξεις από εδώ και πέρα να εμφανίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ προχωρεί ενωμένο». Τότε ο κ. Παπανδρέου του είπε: «Μα είναι δυνατόν να αμφισβητούν ότι είμαι ΠΑΣΟΚ; Είμαι ΠΑΣΟΚ, είμαι στη ψυχή του ΠΑΣΟΚ», αλλά δεν συνέχισε τη συζήτηση, λέγοντας στον κ. Κρεμμαστινό «να βρεθούμε κάποια στιγμή τα συζητήσουμε όλα αυτά από κοντά…».

Πηγή: tovima.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ