Κουτσούμπας μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών: Προχωράμε δυνατά για ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ

«Ήταν μια σύσκεψη θεσμική για τον σχηματισμό εκλογικής υπηρεσιακής κυβέρνησης, γιατί δεν έγινε δυνατό από τα άλλα πολιτικά κόμματα, που έχουν ίδιες στρατηγικές στοχεύσεις και κοινά προγράμματα, να διαμορφωθεί κυβέρνηση συνεργασίας με βάση τις εκλογές της Κυριακής. Έτσι οδηγούμαστε σε υπηρεσιακή κυβέρνηση με εκλογές στις 25 Ιουνίου και εκεί θα δώσουμε όλοι την μάχη», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε δήλωσή του φτάνοντας στην έδρα του ΚΚΕ, μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Εκλογές 2023 – Γιάννης Σαρμάς: Ποιος είναι ο νέος υπηρεσιακός Πρωθυπουργός

«Προχωράμε δυνατά για ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές», τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας και σημείωσε ότι μόνο το ΚΚΕ θα είναι η πραγματικά μαχητική αντιπολίτευση στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ που θα την στηρίξουν και πάλι, όπως είπε.

Αναφερόμενος στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, τόνισε ότι απαιτείται η μεγίστη συσπείρωση δυνάμεων για να καταγράψει το ΚΚΕ, όχι μόνο το 7,2%, αλλά πολύ περισσότερο. «Τέτοια ενθαρρυντικά μηνύματα έρχονται απ’ όλη την Ελλάδα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας», είπε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ και απηύθυνε κάλεσμα να ψηφίσουν το ΚΚΕ και όσοι το σκέφτηκαν αλλά δεν το έπραξαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου. «Είμαστε αισιόδοξοι, θα πάμε μπροστά», κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη σύσκεψη πρότεινε οι υπουργοί της υπηρεσιακής κυβέρνησης να μην είναι προβεβλημένα πολιτικά στελέχη και να μην παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ