Ειρήνη Στεριανού: Μίλησε για τον ποδοσφαιριστή που την φλέρταρε – «Δεν έχει αφήσει κοπέλα»

Συνέντευξη στο Youtube και συγκεκριμένα στην διαδικτυακή εκπομπή “Τσάι με λεμόνι” έδωσε η Ειρήνη Στεριανού. Το μοντέλο και παρουσιάστρια που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα απ’ το “GNTM”, μίλησε μεταξύ άλλων και για το γεγονός πως την έχουν πλησιάσει πολλοί ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες,  από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο πιο γνωστός ποδοσφαιριστής που την έχει φλερτάρει μέσω μηνυμάτων, η Ειρήνη Στεριανού απάντησε πως είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος στο παρελθόν αγωνιζόταν με την φανέλα του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα είπε: «Πάρα πολλοί. Θα πω τον Σεμέδο, που δεν έχει αφήσει κοπέλα. Μου στέλνουν πολλοί ποδοσφαιριστές και ξένοι και Έλληνες. Εντάξει και λόγω του επαγγέλματος, γιατί όπως είπα παρουσίαζα και μία αθλητική εκπομπή στην Κύπρο, οπότε με έμαθαν έτσι».

Η Ειρήνη Στεριανού συνέχισε, λέγοντας πως της έχουν στείλει μηνύματα και ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες: «Μου έχουν στείλει ποδοσφαιριστές και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και του Άρη. Μου έχουν στείλει και μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ