Κουντουρά στον Realfm 97,8: Είμαι θεσμική, μένω στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι είπε για την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές

«Είμαι θεσμική, μένω στον ΣΥΡΙΖΑ. Στον ΣΥΡΙΖΑ παραμένει και ο Αλέξης Τσίπρας. Έγινε μια δημοκρατική εκλογή ενός νέου προέδρου, οφείλουμε να το σεβαστούμε. Πιστεύω ότι θα έπρεπε όλες οι διαφωνίες, γιατί οι αποχωρήσεις είναι δυσάρεστες και εγώ προσωπικά έχω στεναχωρηθεί πολύ γιατί με τους περισσότερους συναδέλφους που αποχώρησαν έχω συνεργαστεί ως υπουργός, όλες οι διαφωνίες θα έπρεπε να ειπωθούν στα όργανα. Και με τον Αλέξη Τσίπρα δεν συμφωνούσαν πολλοί» δήλωσε η Έλενα Κουντουρά, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8.

«Οι θέσεις του νέου προέδρου είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Αυτό είναι μια δικαιολογία που με εξοργίζει ότι υπάρχει πολιτική διαφωνία. Θα ήθελα να ακούσω πού υπάρχει πολιτική διαφωνία» ανέφερε.

«Η αποχώρηση ήταν μεθοδευμένη. Υπάρχει κάτι δυσάρεστο: Οι άνθρωποι που αποχώρησαν θα βρίσκονται μέσα στην Βουλή με την ΚΟ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα, γιατί υπάρχει ο πρώην πρόεδρος που όλοι εκτιμάμε. Πόσο απέναντι θα είναι, αφού εκφράζουμε τις ίδιες θέσεις;» σημείωσε. «Για εμένα είναι αδικαιολόγητη αυτή η στάση. Πρέπει να εστιάσουμε στα προβλήματα της κοινωνίας» σχολίασε η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σημαντική η ανακοίνωση, περιμέναμε να δούμε πώς θα γίνουν οι ευρωεκλογές. Θετικό ότι παρέμεινε το εκλογικό σύστημα ως έχει, έτσι έγιναν και οι εκλογές το 2019. Μένει να δούμε πώς θα γίνει με την  επιστολική ψήφο, το θεωρώ θετικό» ανέφερε η κ. Κουντουρά.

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ