Κουμουτσάκος στον Realfm 97,8: Εκλογές με κοντομάνικο και όχι με πουλόβερ

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα δήλωσε ότι «και άβατα δεν πρέπει να υπάρχουν αλλά και καταγγελίες αθεμελίωτες και χωρίς στοιχεία πρέπει να αντιμετωπίζονται ως συκοφαντία, εάν δεν υπάρχουν στοιχεία ή τεκμηρίωση».

«Είναι ικανοποιητικό ότι όπως όλα δείχνουν ο κ. Ντογιάκος θα “τρέξει” αυτή την υπόθεση, διότι δεν επιτρέπεται παράταση αυτής της ατμόσφαιρας. Είναι δυστύχημα ότι αυτή η τοξικότητα και νοσηρότητα συμβαίνει την ίδια στιγμή που η πατρίδα αντιμετωπίζει προκλήσεις κάθε είδους εσωτερικά και εξωτερικά. Εγώ θα έλεγα, ότι είναι ώρα ευθύνης όλων και οφείλουμε να πράξουμε ότι μας αναλογεί για να σταματήσει η τοξικότητα και να ελεγχθεί αυτό το κλίμα» είπε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω είναι ένα λόγος παραπάνω ώστε ο Πρωθυπουργός να προχωρήσει σε αυτό που είχε αναγγείλει εκλογές στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης, Πρέπει να κάνουμε, με λίγα λόγια, εκλογές με κοντομάνικο και όχι με πουλόβερ. Πρέπει να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, να περάσουμε αυτόν τον δύσκολο χειμώνα, και για όλη την Ευρώπη και για εμάς, και να κριθούμε με νηφαλιότητα για τα πεπραγμένα μας, τα λάθη μας και το θετικό πρόσημο, πιστεύω, αυτής της τετραετίας» επεσήμανε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ