Κούλογλου: Αποχωρώ γιατί δεν μπορούσα πλέον να συμμετέχω σε ένα σίριαλ – Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει στα πρωινάδικα

Για την αποχώρησή του από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία ανακοίνωσε με ανοιχτή επιστολή προς την ηγεσία του κόμματος μίλησε ο Στέλιος Κούλογλου στο OPEN. Όπως είπε ο ευρωβουλευτής, «ο κ. Κασσελάκης δεν κάνει αντιπολίτευση, αλλά τροφοδοτεί τα πρωινάδικα σε επίπεδο προσωπικού κουτσομπολιού».

«Καζάνι που βράζει» ο ΣΥΡΙΖΑ: Οι αναταράξεις μετά την αποχώρηση Κούλογλου – Ορατό το ενδεχόμενο διάσπασης

«Δεν μπορούσα πλέον να συμμετέχω, έστω και από τις Βρυξέλλες, σε ένα σίριαλ, γιατί η όλη κατάσταση έχει εξελιχθεί σε σίριαλ του Netflix. Δεν γίνεται σοβαρή αντιπολίτευση. Τα βράδια ο Μητσοτάκης εμφανίζεται και κάνει πολιτική μόνος του και ανενόχλητος και ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει στα πρωινάδικα σε επίπεδο προσωπικού κουτσομπολιό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούλογλου.

«Κοντεύει να γίνει και δεύτερος πόλεμος στην Ευρώπη. Θα ήθελα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει και διεθνείς πρωτοβουλίες. Πήγε ο κ. Μητσοτάκης στην Αίγυπτο. Ας πήγαινε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ράφα, ας έπαιρνε διεθνείς πρωτοβουλίες. Αντ’ αυτού βρίσκεται στις ΗΠΑ και μας ενημέρωσε κιόλας ότι παντρεύτηκε. Δηλαδή δεν βλέπω να γίνεται στην πραγματικότητα καμία αντιπολίτευση. Για πρώτη φορά στην ιστορία, από τη μεταπολίτευση και μετά, δεν υπάρχει αξιωματική αντιπολίτευση» δήλωσε ο Στέλιος Κούλογλου και συμπλήρωσε:

«Οι πολιτικές θέσεις, όσες έχει εκφράσει ο κ. Κασσελάκης, δεν ανταποκρίνονται στις θέσεις, στην παράδοση και στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ