Κωστής Χατζηδάκης: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα του

Μία συγκινητική αποκάλυψη για την οικογένειά του έκανε ο Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη και τον πατέρα του. Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πατέρα του, που ήταν αξιωματικός του Στρατού.

“Είχε παραιτηθεί, είχε φύγει και είχε γυρίσει με δική του επιλογή, αφού ήταν στην Αθήνα χρόνια. Είχε γυρίσει στο χωριό στο Ρέθυμνο, γιατί του άρεσε αυτό το στυλ ζωής, χωρίς να ασχολείται ο ίδιος προσωπικά με τα χωράφια ή τα πρόβατα. Εγώ είμαι παιδί από δεύτερο γάμο. Η πρώτη γυναίκα του πατέρα μου είχε καρκίνο και την παντρεύτηκε ενώ το ήξερε”, ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης βαθιά συγκινημένος και περιέγραψε στη συνέχεια ότι “παντρεύτηκε μετά τη μητέρα μου, που ήταν στήριγμα για όλους μας”.

Με αφορμή τη σειρά “Σασμός”, ο Κωστής Χατζηδάκης μίλησε και για τον ρόλο που έπαιζε ο πατέρας του ως ειρηνοποιός στην Κρήτη. “Είχε ένα κύρος στην τοπική κοινωνία. Και στην Κρήτη, σχεδόν αυτομάτως, τέτοιου είδους άνθρωποι χρησιμοποιούνται γι’ αυτές τις υποθέσεις”, ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ