Κώστας Τσουκαλάς: Η απάντηση για ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Αθήνας

Επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα για ενδεχόμενη υποψηφιότητα του με τον ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο της Αθήνας, ο Κώστας Τσουκαλάς.

Σε ανάρτηση του στο Facebook εξήγησε ότι ο Διονύσης Τεμπονέρας επικοινώνησε μαζί τους και τον ρώτησε πώς θα έβλεπε μία ενδεχόμενη υποψηφιότητα του. «Μετά από πρωτοβουλία μελών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο συνάδελφος Διονύσης Τεμπονέρας με τον οποίο μας συνδέει γνωριμία ετών και αμοιβαία εκτίμηση απευθύνθηκε σε εμένα με το ερώτημα αν θα έβλεπα θετικά ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου για το Δήμο της Αθήνας με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Απάντησα το κατά την γνώμη μου αυτονόητο», είπε ο Κώστας Τσουκαλάς.

Και συνέχισε: «’Οτι, σε μια συγκυρία καταγεγραμμένης εκλογικά συντηρητικής παντοδυναμίας, όπως η σημερινή, ενδεχόμενη πρόταση για συμμετοχή σε μια κεντρική πολιτική και αυτοδιοικητική μάχη θα ήταν εξόχως τιμητική και αποτελεί πρόκληση και καθήκον για κάθε ενεργό προοδευτικό πολίτη. Ειδικά όταν αυτή δίνεται απέναντι σε μια αναποτελεσματική και χωρίς όραμα για την πόλη δημοτική αρχή που χρησιμοποιεί την διοίκηση της πρωτεύουσας ως διάδρομο προθέρμανσης πριν την μελλοντική ανέλιξη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και απέναντι στην νεοναζιστική υποψηφιότητα Κασιδιάρη. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο».

Ωστόσο ανέφερε ότι δεν τον αφορά η καταγραφή εσωτερικών συσχετισμών στον ΣΥΡΙΖΑ. «Σε κάθε περίπτωση δεν τίθεται ζήτημα υποψηφιότητας μου αντιπαραθετικά με άλλες υποψηφιότητες σε εσωτερικές κομματικές διαδικασίες. Επίσης δεν έχω καμία σχέση με ενδεχόμενη προσπάθεια καταγραφής εσωτερικών συσχετισμών. Δεν με αφορούσαν ποτέ και δεν με αφορούν», τόνισε ο Κώστας Τσουκαλάς.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κώστα Τσουκαλά:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ