Κώστας Μάρκου: Τι λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο enikos.gr για τη φωτιά στο σπίτι του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, μετά την φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στην Πάτρα, το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Πάτρα: Φωτιά στο σπίτι του βουλευτή Κώστα Μάρκου – Δείτε φωτογραφίες

«Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 9 το πρωί και ξεκίνησε από ένα κλειστό δωμάτιο του πρώτου ορόφου. Πιθανότατα οφείλεται σε βραχυκύκλωμα. Ήμασταν μέσα, αλλά ευτυχώς είχαμε ξυπνήσει και το καταλάβαμε αμέσως. Όταν αντιλήφθηκα τη φωτιά προσπάθησα να πλησιάσω αλλά ήταν αδύνατο. Είχε πολύ καπνό. Κατάλαβα αυτό που λέμε για τις πυρκαγιές, ότι δηλαδή δεν είναι η φλόγα που σε καίει, αλλά ο καπνός που σε πνίγει» δήλωσε στο enikos.gr ο Κώστας Μάρκου.

Κώστας Μάρκου
Κώστας Μάρκου

«Ευτυχώς η πυροσβεστική έφτασε άμεσα. Έδρασαν γρήγορα και λειτούργησαν με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία. Θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια» τόνισε ο Κώστας Μάρκου, σημειώνοντας πως από τη φωτιά έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές στον πρώτο όροφο ο οποίος δεν είναι κατοικήσιμος, ωστόσο οι φλόγες δεν επεκτάθηκαν στο ισόγειο του σπιτιού του που βρίσκεται στην οδό Θησέως, στην Οβρυά.

Συγκεκριμένα, οι φλόγες κάλυψαν την στέγη, ενώ μετά επεκτάθηκαν και στο εσωτερικό του σπιτιού. Δείτε τις φωτογραφίες της ιστοσελίδας pelop.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ