Κορονοϊός: Μητσοτάκης και Ρέγκλινγκ χαιρετήθηκαν με… γροθιές – ΦΩΤΟ

Τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕSM), Κλάους Ρέγκλινγκ δέχθηκε με… γροθιές στο Μέγαρο Μαξίμου, το πρωί, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνάντηση οι κ. Μητσοτάκης και Ρέγκλινγκ συζήτησαν για την επιτυχημένη εξέλιξη της πέμπτης αξιολόγησης, για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, αλλά και για την αντιμετώπιση εξωγενών κινδύνων όπως είναι ο κορονοϊός.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που οι δύο άνδρες απέφυγαν την καθιερωμένη χειραψία και προτίμησαν να χαιρετηθούν ενώνοντας απλώς τις γροθιές τους, όπως αναφέρει το ant1news.gr.

Νωρίτερα, ο Κλάους Ρέγκλινγκ συναντήθηκε με τον υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, Γιώργο Ζαββό. Στη συνάντηση ο κ. Ρέγκλινγκ συνοδευόταν από τον επικεφαλής της αποστολής του ESM στην Ελλάδα, Πάολο Φιορέτι. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα εφαρμογής του σχεδίου «Ηρακλής» και τις σχετικές δράσεις του υπουργείου για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της δευτερογενούς αγοράς των servicers.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Ζαββός ενημέρωσε τον κ. Ρέγκλινγκ για τις επικείμενες μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης στην κεφαλαιαγορά και τον τραπεζικό τομέα, ενώ ειδική μνεία έγινε για τις πρωτοβουλίες στην πράσινη χρηματοδότηση και τις χρήσεις του Fintech.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ