Κόντρα Ζαχαράκη – Τσαπανίδου στον αέρα – «Είναι προσβλητική η κουβέντα που κάνετε»

Ένταση επικράτησε στον αέρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Πρόσωπο με πρόσωπο“. Οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ της Σοφίας Ζαχαράκη και της Πόπης Τσαπανίδου.

Η συζήτηση στο πάνελ είχε επικεντρωθεί στα πολύ σοβαρά προβλήματα στον τομέα της υγείας. Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου είχε πάρει τον λόγο προκειμένου να μιλήσει για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία και το υγειονομικό προσωπικό.

Ωστόσο η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, πήρε απότομα τον λόγο, λέγοντας πως τα λόγια της κ. Τσαπανίδου είναι προσβλητικά.

«Είναι βαθιά προσβλητική η κουβέντα που γίνεται τα τελευταία δέκα λεπτά. Είναι βαθιά προσβλητική η κουβέντα που κάνετε για τα δημόσια νοσοκομεία αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά η κ Ζαχαράκη.

Με την κ. Τσαπανίδου να ρωτά εντόνως «μα τι λέτε κ. Ζαχαράκη; Τι σχέση έχει το δημόσιο νοσοκομείο; Μα λέω ακριβώς το αντίθετο κ. Ζαχαράκη».

Για να συνεχίσει η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ «είναι προσβλητικό να απαξιώνουμε την προσφορά του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και στην πανδημία και διαχρονικά. Είναι προσβλητικό για αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι αυτή την στιγμή βρίσκονται μες στα νοσοκομεία σε οποιοδήποτε στάδιο αυτή την ασθένεια που την έχουμε όλοι ζήσει μέσα στο σπίτι μας, να υπονοούμε αυτή τη στιγμή πως θα διαλέξουμε τους ασθενείς και δεν θα το κάνουμε ποτέ. Εμείς δεν κάνουμε αυτή την στιγμή την τεκμηρίωση ενός κυβερνητικού προγράμματος». κατέληξε η κ. Ζαχαράκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ