Κόντρα Θεοχάρη-Πολάκη… με μαντινάδες στο Twitter για τις εκλογές

Ο χρόνος κατά τον οποίο θα διενεργηθούν οι εκλογές αποτέλεσε αντικείμενο αντιπαράθεσης μεταξύ του Χάρη Θεοχάρη και του Παύλου Πολάκη. Οι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αντίστοιχα, είχαν μία διαφορετική κόντρα στα social media… με μαντινάδες.

Την αρχή έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος έκανε ανάρτηση στο Twitter επιδοκιμάζοντας τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έβαλε φρένο στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών.

Ο Χάρης Θεοχάρης δημοσίευσε την επίμαχη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας πως “σαν είν’ ο τράγος δυνατός δεν τόνε σταίνει η μάντρα, ο άντρας κάνει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα”.

Η μαντινάδα προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Παύλου Πολάκη, ο οποίος φαίνεται πως δεν μπόρεσε να αντισταθεί και απάντησε με τον ίδιο τρόπο.

“Αχι βρε Θεοχαρη μου τη βάρεσες τη μπιέλα θωρείς στον ύπνο σου εκλογές και σε πλακώνει τρέλα”, έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής της ΝΔ, έδωσε συνέχεια στην πρωτότυπη αυτή αντιπαράθεση. Απάντησε στον Παύλο Πολάκη ξανά με μαντινάδα, αναφέροντας συγκεκριμένα:

“Παύλο οι εκλογές ξανά, εμένα δε φοβίζουν, είναι που τέταρτη φορά εσένανε βουρλίζουν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ