Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Κεδίκογλου για το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ.

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Κεδίκογλου για το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, απάντησε στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το πόρισμα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ για τους συλληφθέντες στο Βελβεντό.

“Είναι απορίας άξιο πώς ένα κόμμα, που δηλώνει κοινοβουλευτικό, επιμένει να θεωρεί πιο αξιόπιστους τους ισχυρισμούς κατηγορουμένων για ένοπλες ληστείες και τρομοκρατικές ενέργειες, από τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και τα αποδεικτικά στοιχεία της Αστυνομίας”, τονίζει ο κ. Κεδίκογλου και συνεχίζει:

“Ελπίζουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να αντιληφθεί τις ευθύνες του και να απολογηθεί τουλάχιστον για τον χαρακτηρισμό του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, ως «νεοναζί» και των αστυνομικών ως «βασανιστών». Ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός και η απρέπεια έχουν τα όριά τους”.

Σκουρλέτης: Οφείλουμε να είμαστε καχύπτοπτοι

Νωρίτερα, με δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, κρατά «μικρό καλάθι» όσον αφορά το πόρισμα της αστυνομικής έρευνας. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι παρά τη σαφήνεια των αστυνομικών δηλώσεων, «η αλληλεγγύη των σωμάτων ασφάλειας μεταξύ τους είναι επίσης γνωστή» και συνεπώς «οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι και να κρατάμε μικρό καλάθι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΑΣ:Δεν έγινε κακοποίηση

Τώρα- ΕΛΑΣ: Υπήρξε συμπλοκή σώμα με σώμα

Τώρα-Τι απαντά η ΕΛΑΣ στο “photοshop”

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ