Κόντρα Οικονόμου – Ηλιόπουλου για την ανάρτηση Τσίπρα

Κόντρα μεταξύ του Γιάννη Οικονόμου και του Νάσου Ηλιόπουλου με αφορμή την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για το τηλεοπτικό μήνυμα που θα απευθύνει την Πέμπτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση. Από την αρχή της πανδημίας λέει «όχι σε όλα», εργαλειοποιεί τους νεκρούς και κλείνει διαρκώς το μάτι στους ανεμβολίαστους.

Σήμερα, πριν καν ανακοινωθεί επισήμως ότι θα κάνει δήλωση ο Πρωθυπουργός, προαναγγέλλει ότι θα απαντήσει. Με απλά λόγια, χωρίς να περιμένει καν να ακούσει τι θα ειπωθεί, έχει ήδη έτοιμη την απάντηση.

Απίστευτα πράγματα ακόμα και για τον κ. Τσίπρα, που με τη στάση του επιβεβαιώνει συνεχώς ότι η πανδημία είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τα πολιτικά του μέτρα” τονίζει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Στον κ. Οικονόμου απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.  “Ενημερώνουμε τον κ. Οικονόμου ότι αν κάποιος βρίσκεται σε παράκρουση, αυτός είναι ο κ. Μητσοτάκης που παρά τους 17.000 νεκρούς παριστάνει ότι κυβερνά μια άλλη χώρα και μιλά για COVID free καλοκαίρι και για επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος, ενώ καθημερινά έχουμε ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων και συμπολίτες μας να πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ.

Ως εδώ η κοροϊδία.  Η χώρα χρειάζεται πρωθυπουργό και κυβέρνηση με συναίσθηση της πραγματικότητας και με πολιτική βούληση να δράσει για να σταματήσει η τραγωδία. Και όχι διαγγέλματα – κοροϊδία να μας παραπλανούν ότι τάχα διανύουμε το «τελευταίο μίλι»” σημειώνει ο κ. Ηλιόπουλος σε δήλωσή του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ