Κόντρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Καϊλή

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου σχετικά με τις αιχμές που διατύπωσε, με αφορμή την υπόθεση της Εύας Καϊλή, για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα των παρακολουθήσεων.

Οικονόμου για Ανδρουλάκη: Πολιτικό θράσος που ξεπερνά κάθε όριο – Δεν μπορεί να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο

«Η κυβέρνηση – «εξαγωγέας» τεχνογνωσίας παράνομων λογισμικών παρακολουθήσεων σε τρίτα κράτη και των παρακρατικών πρακτικών της πίσω αυλής του Μαξίμου, αφού χρησιμοποίησε την κ. Καϊλή για να θάψει το θέμα των υποκλοπών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο περιφέροντάς την στα εγχώρια μέσα ως «μεταγραφή αεροδρομίου», τώρα την εργαλειοποιεί και πάλι δείχνοντας ότι δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη μιλώντας για θράσος χωρίς όρια του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζει ότι ο «Νίκος Ανδρουλάκης, επιμένει αταλάντευτα στη γραμμή της μηδενικής ανοχής σε ζητήματα διαφθοράς» και προσθέτει: «Μπορεί να πει το ίδιο ο κ. Μητσοτάκης, που με την σφραγίδα του συγκαλύφθηκε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων; Που ο ανιψιός του και κατά την πρωθυπουργική κρίση έχων την πολιτική ευθύνη, δεν λογοδότησε ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής χάρις την «ασυλία», που του παρείχε η κυβερνητική πλειοψηφία;  Που ο βουλευτής του, Α. Πάτσης, έλαβε εκατομμύρια ευρώ απευθείας αναθέσεις από τα ΕΛΤΑ;».

Νάσος Ηλιόπουλος: Βρέθηκαν τσάντες με χρήματα στο σπίτι της Καϊλή και ο Ανδρουλάκης κάνει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

«Όσο κι αν προσπαθεί η παρέα του Μαξίμου, ο θύτης δεν μπορεί να εμφανιστεί ως θύμα», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

«Το ΠΑΣΟΚ αντί να απολογείται, συνεχίζει την επίθεση και την επίδειξη θράσους!», απάντησε στη συνέχεια η ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Και πρόσθεσε: «Το καλό είναι ότι δεν κουράστηκαν ιδιαίτερα να εκδώσουν την εν λόγω ανακοίνωση, καθώς αποτελεί απλή συρραφή δηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ