Φυλακές Κορυδαλλού: Ετοίμαζαν απόδραση δύο κρατούμενοι – Είχαν κόψει τα κάγκελα

Δύο αλλοδαποί κρατούμενοι σχεδίαζαν να αποδράσουν από τις φυλακές Κορυδαλλού, κόβοντας τα κάγκελα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής περιήλθαν σχετικές πληροφορίες και έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Δ’ πτέρυγα του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορυδαλλού I, στις 9 Δεκεμβρίου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο αλλοδαποί κρατούμενοι είχαν προβεί σε προπαρασκευαστικές πράξεις για να αποδράσουν κόβοντας τα κιγκλιδώματα.

Όπως επισημαίνεται, σε όμορο κελί εντοπίστηκε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου που πιθανόν να σχετίζεται με τις παραπάνω έκνομες ενέργειες. Το κινητό κατασχέθηκε. Προανάκριση για το ανωτέρω συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Ύστερα από πληροφορίες που περιήλθαν στην Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής και σύμφωνα με κατευθύνσεις που εδόθησαν, στις 09/12/2022 και ώρα 22.30, πραγματοποιήθηκε έρευνα από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού I και συγκεκριμένα στην Δ ́ πτέρυγα όπου κρατούνται δύο αλλοδαποί κρατούμενοι, οι οποίοι είχαν προβεί σε προπαρασκευαστικές πράξεις για να αποδράσουν κόβοντας τα κιγκλιδώματα. Αναφέρεται ότι, σε όμορο κελί ανευρέθη συσκευή κινητού τηλεφώνου που πιθανόν να σχετίζεται με τις παραπάνω έκνομες ενέργειες, το οποίο και κατασχέθηκε. Προανάκριση για το ανωτέρω συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

Κορυδαλλός

Κορυδαλλός

Κορυδαλλός

Κορυδαλλός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ