Κόντρα Καλλιάνου – Βαρεμένου για την πυρκαγιά στον Υμηττό – ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου με αφορμή τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στον Υμηττό.

“Ας είχαμε σήμερα 102 νεκρούς με την ανισορροπία και την ανοργανωσιά των αρμόδιων φορέων, στο ΣΥΡΙΖΑ θα βλέπατε τι θα έκαναν, θα πετούσαν πέτρες από την Ακρόπολη και θα τις είχαν φτάσει στο Σύνταγμα”, είπε ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του AΝΤ1 ‘Καλοκαίρι Μαζί’.

“Έγιναν λάθη συγκεκριμένα, κάνατε μία θεατρική παράσταση μπροστά στις κάμερες και μπροστά στους τηλεθεατές. Για τον κ. Τσίπρα μιλάω και την παρέα του που βρέθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο στο Μάτι εκείνη την ημέρα”, πρόσθεσε ο κ. Καλλιάνος.

“Μου κάνει εντύπωση που μιλάτε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τώρα και πρωθυπουργό τότε, και μιλάτε για παρέα”, είπε ο κ. Βαρεμένος με τον βουλευτή της ΝΔ να απαντά:

“Ήρθατε στην εξουσία με ψέματα, με λαϊκισμούς, με σκοταδισμούς και διαλύσατε τη χώρα. Εγώ δεν έχω δει να έχει γίνει κάποιο λάθος από τη ΝΔ. Είχαμε και φωτιές, είχαμε και καταιγίδες, δύσκολες καιρικές καταστάσεις, αλλά και καταστροφές. Νομίζω ότι όταν είμαστε οργανωμένοι, όταν οι αρμόδιοι φορείς συγκοινωνούν μεταξύ τους και συνδέονται, όταν υπάρχει μία αμφίδρομη σχέση ισορροπίας, όταν υπάρχει μία συνεννόηση, βλέπετε τα πράγματα πώς είναι… Εσείς όταν ήσασταν στην κυβέρνηση το μόνο που σας απασχολούσε ήταν με επικοινωνιακά τρικ και διαφημίσεις της πλάκας να δείξετε ότι κάνετε πολιτική”.

“Εγώ δεν ήρθα για τέτοιου είδους διάλογο εδώ” ανταπάντησε ο κ. Βαρεμένος

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ