Κόντρα Γεωργιάδη – Γιαννούλη στον αέρα του Realfm 97,8

Την παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε μια αναφορά του Χρήστου Γιαννούλη κατά τη διάρκεια συνέντευξης του νωρίτερα στον αέρα του Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων βρίσκεται στο Νταβός και είπε αρχικά «Συγγνώμη για την παρέμβαση, παρότι είμαι στο Νταβός, μόλις τώρα τελείωσα την τρίτη μου σημαντική συνάντηση από το πρωί για την προσέλκυση επενδύσεων και πληροφορήθηκα ότι ο κ. Γιαννούλης είπε κάποια απίστευτα πράγματα για εμένα, που ξεπερνούν κάθε όριο πολιτικής κριτικής και δηλωτικό σε ποιο κλίμα θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας πάει στις εκλογές. Μου μεταφέρθηκε από το γραφείο μου ότι είπε ότι στέλνω βιογραφικά για να πιάσω δουλειά σε κάποιο κόμμα».

«Δεν είπα αυτό. Είναι ένας διάλογος που πρέπει να ακούσετε εσείς και όχι να σας τον μεταφέρουν από το γραφείο σας. Αναφερόμουν στον κ. Ρωμανό για τα βιογραφικά και είπε υποθετικά…» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είπατε σοβαρά ότι εγώ στέλνω βιογραφικά για πιάσω δουλειά;» τον διέκοψε ο κ. Γεωργιάδης, με τον κ. Γιαννούλη να απαντά «όχι, βέβαια. Δεν πιστεύω από την εμπειρία σας, καταλάβατε εσείς ή οι συνεργάτες σας ότι στείλατε βιογραφικό. Έχει η πολιτική μια δόση προσέγγισης. Εγώ έλεγα για την πολιτική σας εξέλιξη από κόμμα σε κόμμα».

Ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε: «Έχω πάει από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ, αφού με διέγραψαν από το ΛΑΟΣ. Η μισή σας κοινοβουλευτική ομάδα προέρχεται από άλλο κόμμα. Τι θα πει αυτό; Ο κ. Ραγκούσης, η κ. Ξενογιαννακοπούλου, ο κ. Κουρουμπλής, η κ. Τζάκρη όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Να ακούσουν οι ακροατές το επιχείρημα ότι θεωρεί ο κ. Γιαννούλης ότι επειδή ο ίδιος δεν έχει αλλάξει κόμμα και είναι σταθερός στις απόψεις του, υπερέχει κατά κάποιον τρόπο των μισών του συναδέλφων στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν προέλθει από διαφορετικά κόμματα. Κάποιοι μάλιστα έχουν έρθει και από δύο, τρία διαφορετικά. Ούτε καν από ένα».

Ο κ. Γιαννούλης ανταπάντησε πως «θεωρώ ιδιαίτερα ηθικό, μεγάλο πλεονέκτημα για έναν πολιτικό τουλάχιστον να πάει σε ένα άλλο κόμμα ή να υπηρετήσει μια άλλη ΚΟ, να μην συνοδεύεται από δηλώσεις, παρεμβάσεις, ομιλίες και συμπεριφορές που τον εκθέτουν όταν γίνεται αυτή η μεταγραφή. Δεν έχει πει κανέναν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή όπως τον έχετε πει. Είστε υπερήφανος για τις δηλώσεις σας;».

Ακολούθησε η στιχομυθία μεταξύ των δύο πολιτικών:

Άδ. Γεωργιάδης: «Είμαι πολύ περήφανος. Η κ. Τζάκρη έλεγε στη Βουλή για τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και την κάνατε υπουργό»

Χρ. Γιαννούλης: «Εσείς είστε παιδί του λαϊκισμού. Είστε περήφανος για τις δηλώσεις που κάνατε για τον Σαμαρά;»

Άδ. Γεωργιάδης: «Να πάτε να τα βρείτε με τους συναδέλφους σας»

Χρ. Γιαννούλης: «Εσείς να τα βρείτε με την συνείδησή σας»

Άδ. Γεωργιάδης: «Μια χαρά είναι η συνείδησή μου και δεύτερον μου μεταφέρθηκε ότι ο κ. Γιαννούλης είπε ότι δεν έχω φέρει ούτε  μια επένδυση στην Ελλάδα και ότι οι επενδύσεις όλες είναι στα χαρτιά»

Χρ. Γιαννούλης: «Είναι στα χαρτιά πολλές. Να σας μεταφέρουν ακριβώς τι λέω»

Άδ. Γεωργιάδης: «Τις επενδύσεις τις μετράει και η ΕΛΣΤΑΤ και η EUROSTAT, δεν τις μετράει ο Άδωνις Γεωργιάδης»

Χρ. Γιαννούλης: «Χτίσατε την ονειροχώρα. Να είστε πιο σεμνός»

Άδ. Γεωργιάδης: Θα ήθελα πολύ στην επόμενη συνέντευξή σας να μας πείτε μία επένδυση επί ΣΥΡΙΖΑ. Σοβαρευτείτε επιτέλους!

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ