Κωνσταντινόπουλος:Δεν τίθεται θέμα Στουρνάρα

Κωνσταντινόπουλος:Δεν τίθεται θέμα Στουρνάρα

 

Δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Γιάννη Στουρνάρα, από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 

“Δεν τίθεται κάτι τέτοιο. Ήμουν σαφής σ’ αυτό που είπα. Τι; Να διώξουμε τον κ. Στουρνάρα; Εδώ δεν έχουμε ψηφίσει τον προϋπολογισμό. Καμία σχέση, δεν μπορεί να υπάρξει θέμα (και μετά τον προϋπολογισμό)” τόνισε μιλώντας στο Βήμα FM.

Τώρα, υπογράμμισε, “έχουμε μια σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα και πιστεύω ότι θα κλείσει, διότι θα πειστούν οι εταίροι για τις θέσεις μας. Δεν μπορώ να πω πότε, αλλά το θέμα είναι να κλείσει με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Να τους πείσουμε ότι σ’ αυτά που λέμε έχουμε δίκιο και να προχωρήσουμε με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Και θα το κάνουμε”.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Γιάννη Δραγασάκη, είπε:

“Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία ως εκπρόσωπος Τύπου (σ.σ.: να ερμηνεύσει τη δήλωση). Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και καθένας μπορεί να πάρει τις αποφάσεις του σε προσωπικό επίπεδο. Δεν μπορώ να μπω σ’ αυτές τις διαδικασίες, διότι καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια ίντριγκα και ένα εσωκομματικό ενδιαφέρον, αλλά κανένα ενδιαφέρον για τον υπόλοιπο κόσμο”.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ