Κωνσταντινόπουλος: Κανείς δεν θέλει τη συγκάλυψη

Κωνσταντινόπουλος: Κανείς δεν θέλει τη συγκάλυψη

Για τη συνάντηση Βενιζέλου-Παπανδρέου, την δραματική οικονομική κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ αλλά και τους ανέργους, μίλησε στον Real FM και την Κάτια Μακρή, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Οι έξι μεγάλες ελεγκτικές εταιρίες δεν έχουν δώσει ακόμα το πόρισμά τους. Όταν αυτό θα γίνει πρέπει να το μάθουν τα κομματικά στελέχη αλλά και οι πολίτες», σχολίασε για τα κομματικά ταμεία του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος σε ερώτηση, γιατί ξεκινά ο έλεγχος από το 2004 και όχι νωρίτερα, απάντησε: «Δεν ξέρω ποιες εντολές έχουν δοθεί, νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει μια διαχρονική διαδικασία».

«Κανείς δεν θέλει την συγκάλυψη και πρώτα από όλα, ο Γιώργος Παπανδρέου. Η αλήθεια και η διαφάνεια δεν πρέπει να φοβίζει κανέναν», συμπλήρωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος. Σε ερώτηση για το θέμα της αποπομπής του κ. Κικίλια από την ηγεσία του ΟΑΕΔ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε: «Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο, ώστε να χρησιμοποιούνται τα καλύτερα στελέχη και όχι τα κομματικά στελέχη. Έχει γίνει μια πρόοδος».

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ