Κωνσταντινόπουλος: Καλύτερα να πήγαινε σε εκδήλωση της Ελιάς ο Παπανδρέου

Κωνσταντινόπουλος: Καλύτερα να πήγαινε σε εκδήλωση της Ελιάς ο Παπανδρέου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μίλησε στον real fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, για τον Γιώργο Παπανδρέου, την Ελιά, τον ΣΥΡΙΖΑ και το διακύβευμα των ευρωεκλογών.

«Οι συμβολισμοί έχουν την αξία τους. Ο κ. Παπανδρέου, θα ήταν καλύτερο να πάει σε μια εκδήλωση της Ελιάς και των 42 υποψηφιοτήτων που έχουμε παρά να πάει σε μια εκδήλωση της κυρίας Κοππά», σχολίασε αρχικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι όλοι όσοι έχουν ζήσει τα καλά χρόνια της παράταξης, να μην μας εμποδίσουν και να μην μας βάζουν αναχώματα».

«Το ζητούμενο είναι οι πολίτες να γράψουν στο ημερολόγιό τους ότι η 26η Μαΐου θα είναι μια μέρα για την πολιτική σταθερότητα της χώρας. Από εκεί και πέρα, θα δούμε τι θα γράψει ο καθένας από τους πολίτες για τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά», πρόσθεσε.

«Εμείς θα δώσουμε έναν πολυμέτωπο αγώνα στις ευρωεκλογές. Οι ψηφοφόροι μας έχουν πάει σε διάφορα κόμματα. Ο κ. Γεωργιάδης βάζει ένα δίλλημα που λέει ‘Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ’. Θέλω να ζητήσω από όλους αυτούς που στηρίζουν την προσπάθεια της χώρας, ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Πρέπει να υπάρχει και μια δυνατή Ελιά στη συγκυβέρνηση. Αν υπάρχει δυνατή Ελιά, θα μπορούμε να έχουμε μια ισχυρή κυβέρνηση. Τους καλώ να επιστρέψουν στην παράταξη και να δώσουν μια ευκαιρία», σχολίασε ακόμα ο κ. Κωσνταντινόπουλος.

«Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ τώρα καταλαβαίνουν ότι κανένας δεν θα σκίσει μνημόνιο. Όλα αυτά που λέγανε ήταν παραμύθια της Χαλιμάς. Τους καλούμε και αυτούς να επιστρέψουν στη Δημοκρατική παράταξη», σχολίασε απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ