Κωνσταντίνα Αδάμου: Από το ΜέΡΑ25 στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ – Η συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Μέλος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι πλέον η βουλευτής Κωνσταντίνα Αδάμου. Ωστόσο, παραμένει ανεξάρτητη στη Βουλή, καθώς δεν εντάσσεται στη Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής.

Η βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης είχε αποχωρήσει από το ΜέΡΑ25 το περασμένο καλοκαίρι, καταγγέλλοντας bullying από την ηγεσία του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη.

Η κ. Αδάμου συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, επισφραγίζοντας την πολιτική συμπόρευση της με το Κίνημα.

“Η κ. Αδάμου συμμετείχε στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του Προέδρου του Κινήματος τον Δεκέμβριο του 2021, καθώς και για την επιλογή των μελών των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων στις 8 Μαΐου. Είναι εγγεγραμμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και στο εξής θα μετέχει στις κομματικές και πολιτικές δραστηριότητες του Κινήματος.

Η κ. Αδάμου θα παραμείνει ανεξάρτητη βουλευτής για την τρέχουσα κοινοβουλευτική της θητεία, καθώς ταυτίζεται με το αξιακό πολιτικό σκεπτικό του κ. Ανδρουλάκη” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ