Κωνσταντίνα Αδάμου: Έζησα bullying στο ΜέΡΑ25

Για την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί τον Ιούλιο του 2021 αλλά και για τα όσα βίωσε στο ΜέΡΑ25 μίλησε η Κωνσταντίνα Αδάμου.

Όπως είπε στο «ΒΕΡΓΙΝΑ TV», «δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω ένα κόμμα που δηλώνει κάτι, το οποίο δεν είναι, δεν ισχύει. Ήταν ένα αντιδημοκρατικό κόμμα στη βάση και την ηγεσία του. Υπάρχουν πολλά στοιχεία και σημεία που φαίνεται η αντιδημοκρατικότητα ατόμων της ηγεσίας του κόμματος».

«Από την πρώτη στιγμή της ορκωμοσίας μας στη Βουλή και τα μισά άτομα είχαμε δηλώσει ότι θα ορκιστούμε με θρησκευτικό όρκο και οι υπόλοιποι με πολιτικό, την ημέρα της ορκωμοσίας, επιβλήθηκε να δώσουμε όλοι πολιτικό όρκο» υποστήριξε η κα Αδάμου και πρόσθεσε:

«Είχα αποπειραθεί να μιλήσω με τον κ. Βαρουφάκη, αλλά δεν επιθυμούσε να ακούσει, έκλεινε τα αυτιά του. Έλεγε ότι δεν μπορεί να ασχολείται με αυτά τα πράγματα, έχει άλλα πράγματα να κάνει. Κάποιες φορές λάμβανε το μέρος αυτών που ασκούσαν bullying. Υπήρχαν νταήδες στο κόμμα γιατί όταν ασκούνται εκφοβιστικές πολιτικές από ορισμένους σε μια εγκυμονούσα, τι να πει κανείς…».

«Ένας αρχηγός τέτοιου κόμματος θα έπρεπε να ασχοληθεί και να έχει ενσυναίσθηση. Θα έπρεπε να υπερασπιστεί μια εγκυμονούσα, μια λεχώνα και μια θηλάζουσα. Πολλά κομμάτια τα γνώριζε και ο ίδιος πολλές φορές φώναζε, ανέβαζε τους τόνους» υποστήριξε η κα Αδάμου.

«Δεν ήταν μόνο προσωπικοί λόγοι ανεξαρτητοποίησης αλλά είδα ότι πρόκειται για ένα κόμμα που δεν στηρίζει πραγματικές, ανθρωπιστικές αξίες και δικαιώματα» επεσήμανε η ίδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ