ΚΚΕ: Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των απολυμένων

ΚΚΕ: Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των απολυμένων 

 

Να εφαρμό��ει άμεσα τη δικαστική απόφαση και να επαναπροσλάβει τους απολυμένους του Δήμου Αθηναίων καλούν τη δημοτική αρχή οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους που έχουν καταλάβει συμβολικά το Δημαρχείο της Αθήνας.

«Οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ στο δήμο της Αθήνας και υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» συμπαραστέκονται στον αγώνα των απολυμένων του Δήμου που με δικαστική απόφαση δικαιώθηκαν και πρέπει να γυρίσουν πίσω στη δουλειά τους. Καλούμε τη δημοτική αρχή να εφαρμόσει άμεσα τη δικαστική απόφαση και να επαναπροσλάβει τους απολυμένους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Το ΚΚΕ έχει καταθέσει πρόταση νόμου στη Βουλή ενάντια στις διαθεσιμότητες, στηρίζοντας το δικαίωμα τους στην εργασία. Απαιτούμε την επιστροφή στις θέσεις τους όλων των σχολικών φυλάκων, των υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας, των εκπαιδευτικών, των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών και γενικά όλων των εργαζομένων που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα», συμπληρώνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ και καταλήγουν:

«Με βάση αυτή μας τη θέση επισκεφτήκαμε σήμερα τους εργαζόμενους που είναι σε διαθεσιμότητα και έχουν καταλάβει συμβολικά το κτίριο του Δημαρχείου της Αθήνας με αίτημα την διασφάλιση του δικαιώματός τους στη μόνιμη και σταθερή δουλειά».

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ