Κίνηση: Στο «κόκκινο» η Αττική Οδός – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται για ακόμα μια φορά στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο, λόγω έργων. Μάλιστα από το πρωί της Τετάρτης (8/5) έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανάρτησή της Αττικής Οδού στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter), καθυστερήσεις συναντώνται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10’-15’ από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κύμης.

Δείτε Live την κίνηση εδώ

Δείτε εικόνες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από την Τετάρτη 8/5 έως και την Κυριακή 12/5 στην Αττική οδό, στο ύψος του κόμβου Κηφισίας.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, κλειστή θα παραμείνει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος του κόμβου Κηφισίας (Κόμβος 11) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο-Μαρκόπουλο λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης επείγουσας αποκατάστασης βλάβης καλωδίου ηλεκτρικής παροχής μέσης τάσης (20KV), από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 08/05 έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής 12/05.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Κίνηση - Αττική Οδός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ