Κίνημα Αλλαγής: Η υπεύθυνη στάση της παράταξής μας ενοχλεί και τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ

Το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής σχολίασε αιχμηρά τις επικριτικές ανακοινώσεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του Κινήματος Αλλαγής να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατα της κυβέρνησης αλλά ταυτόχρονα να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για μικροκομματικές σκοπιμότητες, όπως την εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Οι αποψινές πανομοιότυπες ανακοινώσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν ότι η υπεύθυνη στάση της παράταξής μας ενοχλεί και τους δύο. Ήταν αναμενόμενο. Γιατί εκλαμβάνουν την πολιτική ως άγονη αντιπαράθεση και ακραία πόλωση», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Συμπληρώνει ακόμη, ότι κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ απορούν δήθεν πώς είναι δυνατόν να μη στηρίζουμε την κυβέρνηση μετά την αποτυχημένη διαχείριση και αυτής της κρίσης, που οδήγησε χιλιάδες πολίτες σε απίστευτη ταλαιπωρία, αλλά και να μη ζητάμε εκλογές μέσα στην έξαρση της πανδημίας, ενώ θρηνούμε δεκάδες συνανθρώπους μας καθημερινά. «Τις απορίες τους θα λύσει ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα», καταλήγει το ΚΙΝΑΛ στο σχόλιό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ