Κεραμέως για τη διαρροή email: Δεν έχω καμία σχέση – Η αντιπολίτευση θέλει να υπονομεύσει την επιστολική ψήφο

Το ζήτημα με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων απόδημων δεν έχει καμία σχέση με την επιστολική ψήφο, ξεκαθάρισε η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι θέλει να υπονομεύσει τη νέα αυτή εκλογική πρακτική.

Υπόθεση Ασημακοπούλου: Κατατέθηκαν άλλες 30 αγωγές για τη διαρροή email  – Τι δήλωσε ο δικηγόρος ομογενών

Η υπουργός ανέφερε στον ΣΚΑΪ ότι οι καταγγέλλοντες που έλαβαν το email από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου λένε ότι είχαν εγγραφεί για να ψηφίσουν στις εκλογές του 2023. Ο κατάλογος της επιστολικής είναι διαφορετικός και πρέπει να ξαναγραφτεί και τώρα είναι σε εξέλιξη οι εγγραφές για την επιστολική ψήφο, πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης περί δικής της ευθύνης, η κυρία Κεραμέως απάντησε ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό αυτό και ανέφερε ότι ο έλεγχος του Υπουργείου Εσωτερικών συνεχίζεται και αφορά ευρύτερα στην επάρκεια της ασφάλειας των διαδικασιών.

Βορίδης για Ασημακοπούλου: Η επίμαχη υπόθεση σίγουρα δεν έχει σχέση με την Κεραμέως – Τι είπε για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Απαντώντας για το αν το ζήτημα της επιστολικής ψήφου σχετίζεται με την υπόθεση της κυρίας Ασημακοπούλου, η υπουργός τόνισε ότι «η αντιπολίτευση θέλει να υπονομεύσει την επιστολική ψήφο, η οποία δεν έχει καμία σχέση. Οι καταγγέλλοντες λένε ότι είχαν εγγραφεί για να ψηφίσουν στις εκλογές του 2023 και λάβαμε ένα email από την κυρία Ασημακοπούλου. Σε κάθε περίπτωση είναι σε εξέλιξη η έρευνα, όπως και η έρευνα της εισαγγελίας».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Το παρασκήνιο της «απόσυρσής» της από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ – Η συνάντηση στο Μαξίμου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ