Κατρίνης στον Realfm 97,8: Χρειάζεται γενικότερος σχεδιασμός στα θέματα πολιτικής προστασίας

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, μίλησε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι “στην περίπτωση της κακοκαιρίας “Ελπίς”, που είχε προαναγγελθεί πολλές ημέρες πριν, είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις από τον κρατικό μηχανισμό και την αυτοδιοίκηση ότι όλα τελούν υπό έλεγχο”.

“Οι πολίτες είδαν στο πρώτο ουσιαστικό crash test ενός ακραίου καιρικού φαινομένου μια ολόκληρη κυβέρνηση, το επιτελικό κράτος, το συγκεκριμένο υπουργείο και όλος ο κρατικός μηχανισμός ουσιαστικά να παρακολουθεί άπραγος να παρακολουθεί την εξέλιξη του φαινομένου” πρόσθεσε.

“Θα πρέπει να υπάρχει ένας γενικότερος σχεδιασμός στα θέματα πολιτικής προστασίας. Πρέπει να φύγουν από το πεδίο των μικροπολιτικών αντιπαραθέσεων” υπογράμμισε ο κ. Κατρίνης.

“Δεν πρέπει πάλι οι πολίτες να αφεθούν ανυπεράσπιστοι απέναντι στα ακραία καιρικά φαινόμενα. Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα και να είμαστε χρήσιμοι στους πολίτες” συμπλήρωσε.

“Ο λόγος που το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή επανακάμπτει πολιτικά και όχι μόνο δημοσκοπικά, είναι γιατί οι πολίτες αναζητούν μια παράταξη που τους καταλαβαίνει και μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματά τους” ανέφερε ο κ. Κατρίνης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ