Κασσελάκης: Το «ευχαριστώ» στα περισσότερα από 63.000 μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές

Στην μεγάλη παρέλαση στην Νέα Υόρκη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ήταν παρών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και από εκεί ευχαρίστησε τα μέλη του κόμματος που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών.

«Στη Νέα Υόρκη, στη μεγάλη παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, που κάθε χρόνο αποτελεί κορυφαίο γεγονός για την Ομογένεια. Μαζί με χιλιάδες άλλους απόδημους Έλληνες. Αυτούς που μας κάνουν περήφανους, κρατώντας την ελληνική σημαία ψηλά, μακριά από τη χώρα τους», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Αυτούς για τους οποίους θα δουλέψουμε, ώστε οι ίδιοι και τα παιδιά τους να μπορέσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα μας όχι ως ‘εισαγόμενοι’, αλλά ως ισότιμοι Έλληνες», σημειώνει και συνεχίζει:

«Από τη Νέα Υόρκη, θα ήθελα να στείλω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στα περισσότερα από 63.000 μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν χθες σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία για το ελληνικό πολιτικό σύστημα, διαμορφώνοντας οι ίδιοι με την ψήφο τους το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός μας».
«Ομολογώ ότι δεν περίμενα τόσο μαζική συμμετοχή, αλλά την ευχόμουν. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ για να αλλάξουμε μαζί το αύριο. Γιατί αξίζουμε μια καλύτερη ζωή», καταλήγει.

Το Κυπριακό και η Μέση Ανατολή

«Aυτή η γιορτή, η γιορτή της Επανάστασης, μας θυμίζει ακριβώς για ποιο λόγο αγωνιζόμαστε όλοι εμείς που είμαστε στον δημόσιο βίο. Αγωνιζόμαστε για να τιμήσουμε τους αγώνες αυτούς που μας δίνουν την ελευθερία» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε ομιλία που απηύθυνε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Της Αγίας Τριάδας στη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Κασσελάκης υποσχέθηκε ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση θα σταθεί στο πλευρό» της ομογένειας για νιώθουν «ισότιμοι Έλληνες». Όπως είπε, « το Κυπριακό είναι στην καρδιά του Ελληνισμού», τονίζοντας ότι «ξεκάθαρη θέση» του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι «το Κυπριακό πρέπει να είναι βασικός πυλώνας των ελληνοτουρκικών και των ευρωτουρκικών σχέσεων».

«Μπορεί να γιορτάζουμε σήμερα τα πρώτα βήματα που έδωσαν ειρήνη, αγάπη και υπερηφάνεια στην Ελλάδα μας, αλλά συγχρόνως μαίνεται και μια ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή, με αμάχους οι οποίοι χάνουν τη ζωή τους, χωρίς κανένα τέλος στον ορίζοντα» σημείωσε, τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο οποίος στη συνέχεια ευχήθηκε ειρήνη στον κόσμο, ειρήνη στη Μέση Ανατολή και άμεση κατάπαυση του πυρός.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ