Κασσελάκης: Οι σέλφι και τα αστεία με τους δημοσιογράφους στο Σύνταγμα

Για την επικοινωνιακή στρατηγική και την προβολή του Στέφανου Κασσελάκη από τα ΜΜΕ έχει ασκηθεί σκληρή κριτική τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε και σήμερα ότι θα ακολουθήσει την ίδια επικοινωνιακή «συνταγή» που τον ανέδειξε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρήσεις, πυρά και στάση αναμονής μέχρι το συνέδριο – Δεν σηκώνει το γάντι ο Κασσελάκης

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε βόλτα στο Σύνταγμα και την Ερμού συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Ιωακειμίδη. Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε και αστειεύτηκε με πολίτες ενώ δεν αρνήθηκε να βγάλει σέλφι με όσους του ζήτησαν.

Οι δημοσιογράφοι τον ακολουθούσαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην βόλτα του και του έκαναν ερωτήσεις για τις επόμενες κινήσεις του. «Θα ακολουθήσουν πολλές συναντήσεις για πολλά πράγματα», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σκουρλέτης στον Realfm 97,8: Καταπατήθηκαν οι διαδικασίες και το καταστατικό – Ο Κασσελάκης είναι το κερασάκι στην τούρτα

Όταν ρωτήθηκε για το αγαπημένο του φαγητό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να απαντήσει με ένα αίνιγμα. «Είναι λαχανικό και έχει μέσα κάτι κρεατικό και από πάνω σάλτσα από λαχανικό» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, που ευχήθηκε «καλή τύχη» σε όσους προσπαθήσουν να το βρουν.

Μάλιστα σε έναν από τους δημοσιογράφους που του έκαναν ερωτήσεις σχολίασε ότι είναι καλός και θα πρέπει να τον κάνει σύμβουλο επικοινωνίας του.

«Παρών» ο Κασσελάκης στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κ. Ζαχαριάδη για τον δήμο της Αθήνας

Αναζητεί σπίτι στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με το Mega, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του, Τάιλερ αναζητούν σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει το νέο του σπίτι να έχει δύο δωμάτια, να είναι ανακαινισμένο και ιδανικά και επιπλωμένο. Με βάση αυτά κριτήρια τα ενοίκια φτάνουν τα 2.200 ευρώ για ένα διαμέρισμα στην περιοχή γύρω από το μουσείο της Ακρόπολης, μία από τις γειτονιές που ψάχνει για σπίτι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανος Κασσελάκης

Στέφανος Κασσελάκης

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ