Κασσελάκης μετά τη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: Θα είμαστε στο πλευρό όλων των έντιμων δικαστών

Συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη είχε ο Στέφανος Κασσελάκης και στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το θέμα των υποκλοπών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνοδευόταν από το διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Μανώλη Καπνισάκη και τον επικεφαλής της Κ.Ο. Σωκράτη Φάμελλο.

Της Άννας Κανδύλη

Εξερχόμενος του Ανώτατου Δικαστηρίου ο κ. Κασσελάκης έκανε μία δήλωση χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. Όπως είπε:

«Συναντηθήκαμε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την ευχαριστούμε για το χρόνο της, συζητήσαμε, με κύριο θέμα τις υποκλοπές και εκφράσαμε διάφορες ανησυχίες εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμφωνήσαμε ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό είναι προτεραιότητα και για τη δικαιοσύνη αλλά και για την κοινωνία.

Οι ανησυχίες μας εδράζονται όχι μόνο στην ουσία της υπόθεσης, αλλά και στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό.

Να είναι ξεκάθαρο προς όλες και όλους ότι η αξιωματική  αντιπολίτευση θέλει μία ισχυρή, ανεξάρτητη δικαιοσύνη και σε αυτή την πορεία θα είμαστε πάντα στο πλευρό όλων των έντιμων δικαστών, ώστε να μπορεί ο Έλληνας πολίτης να έχει ως τελευταίο του αποκούμπι τη δικαιοσύνη στη χώρα μας».

Νωρίτερα υπόμνημα, επίσης για το θέμα των υποκλοπών, κατέθεσε ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Βελεργάκης στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αχιλλέα Ζήση που χειρίζεται πλέον την υπόθεση.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ