Κασσελάκης για ΜΜΕ ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα ανεχτώ επιχειρηματικά συμφέροντα να ελέγξουν το κόμμα – Τι είπε για το δάνειο

Στο θέμα του δανείου που έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην πρόταση να ενταχθεί το κόμμα στην ευρωομάδα των Σοσιαλιστών, αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εισήγησή του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, που συνεδριάζει αυτή την ώρα ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββατοκύριακου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στο θέμα του δανείου είπε ότι «δεν ήταν και για εκείνον ευχάριστο να το κάνει και να εξηγεί στην οικογένειά του».

Συνολικότερα για το ζήτημα των κομματικών Μέσων Ενημέρωσης είπε ότι «θα συζητηθεί σε έκτακτη Πολιτική Γραμματεία, αλλά δεν θα ανεχτεί επιχειρηματικά συμφέροντα να ελέγξουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι κόκκινη γραμμή».

Μίλησε και για την πρόταση να ενταχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ευρωομάδα των Σοσιαλιστών, που κατέθεσαν επισήμως οι Γιάννης Ραγκούσης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Κώστας Ζαχαριάδης, σημειώνοντας ότι το ζήτημα θα συζητηθεί στο συνέδριο του κόμματος, αλλά εκείνος πιστεύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ηγηθεί της ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Η Πολιτική Γραμματεία θα ετοιμάσει και το κείμενο της εισήγησης για την αυριανή Κεντρική Επιτροπή.

Σημειώνεται πως η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεδριάζει αύριο και μεθαύριο, Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Hotel» (Πλατεία Καραϊσκάκη). Οι εργασίες της ΚΕ θα ανοίξουν αύριο στις 12:30 με την ομιλία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ