Κασσελάκης: Δεν γίνεται να παραμείνω πρόεδρος υπό αυτές τις συνθήκες

«Δεν γίνεται να παραμείνω πρόεδρος υπό αυτές τις συνθήκες» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του την τελευταία ημέρα του 4ου συνεδρίου του κόμματος.

Τώρα είναι η ώρα για όλα ή τίποτα, είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και ξεκίνησε την ομιλία του διαβάζοντας απόσπασμα από την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα και την ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη.

Ο ιστορικός ηγέτης της παράταξής μας, αν και από μακριά ,ζητάει νέα κάλπη για πρόεδρο. Η Όλγα Γεροβασίλη θέτει υποψηφιότητα απέναντι μου. Πώς μπορώ να μείνω πρόεδρος υπό αυτές συνθήκες. Είναι σαν να δίνω φωνή στην εσωστρέφεια, ανέφερε ο κ. Κασσελάκης και πρόσθεσε: Θα ήταν σαν να κρύβομαι πίσω από μία απόφαση ματαίωσης εκλογών για να κρατήσω τη θέση μου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «Εσείς ψηφίσατε, αλλά κάποιοι δεν σας άκουσαν. Τη δεύτερη φορά βγαίνεις μόνο αν έχεις ριζώσει στην κοινωνία. Ξέρουν ότι επιτρέπεται από το καταστατικό η επιτάχυνση των διαδικασιών αν επίκεινται εκλογές εθνικής κλίμακας».

Παράλληλα, στην ομιλία του ανέφερε «θα σεβαστώ ό,τι αποφασίσετε. Εγώ την αλήθεια μου θα την πω. Όντως δεν με κρατάει κανείς, εσείς με κρατάτε».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ